Підписуйтеся на офіційні клубні сторінки в соцмережах!

Підписуйтеся на офіційні клубні сторінки в соцмережах!

Наші офіційні соціальні клубні сторінки щодня поповнюються новими підписувачами, за що ми щиро вдячні кожному, адже ми працюємо для вас!

Тих же, хто ще не зробив свій вибір на користь достовірної інформації з перших рук, запрошуємо підписуватися та активно користуватися офіційними соціальними ресурсами клубу, а саме:

Facebook

Google+

Vkontakte

Twitter

Instagram

YouTube

Інформаційна команда клубного веб-порталу ФК «Динамо» Київ завжди перебуває на місці всіх подій, пов'язаних із нашим улюбленим клубом, та щодня своїми зусиллями створює повну інформаційну картину життєдіяльності найтитулованнішого клубу в Україні!

На наших офіційних ресурсах ви не знайдете пліток, копіювання та тиражування чужих матеріалів та будь-якої іншої інформації сумнівного характеру, яка лише дратує відданих шанувальників нашого клубу.

Навпаки, на офіційних сторінках ФК «Динамо» Київ до вашої уваги ми пропонуємо оперативні динамівські новини, інтерв'ю, фото, відео, голосування, опитування, акції клубного інтернет-магазину, історичні матеріали та масу найрізноманітніших конкурсів!

Беріть участь в оцінці діяльності клубних структур, коментуйте новинні матеріали та пропонуйте свої теми, які обов'язково знайдуть своє відображення на наших офіційних соціальних клубних сторінках!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер