Павло НЕВЄРОВ: «Гра нагадувала гойдалки»

Павло НЕВЄРОВ: «Гра нагадувала гойдалки»

- Результат нас влаштовує, втім, і суперник був нам до снаги. Але якщо розглядати перспективу фіналу, то в нас помітно багато проблем. Будемо перелаштовуватися, враховуючи гравців, які в нас є на сьогодні

- Що сьогодні вдалося вашим підопічним, а що – ні?

- На полі були гойдалки. Повторюся, результатом задоволений, грою – ні. Вона нагадувала матч у Дніпропетровську проти «Дніпра». Можливо, лише суперник був трохи слабшим та дозволив нам провести хороші атаки. Але проблема в оборонній лінії та центрі півзахисту для нас усе ще актуальна. Взимку селекцію не проводили з об'єктивних причин. Чекаємо на завершення фіналів. Потрібно прискорювати гру, а для цього необхідні креативні футболісти. Це те, що стосується нашого віку.

- Швидко пропущений гол якось вплинув на команду?

- Ні. Можливо, якби «Чорноморець» був одного рівня з нами, могли виникнути проблеми. А оскільки в нас уже було кілька ігор, в яких доводилося відіграватися, пропустивши на перших хвилинах, тож хлопці знали, що їм робити. Але переважно, коли ми грали внічию або програвали. З «Шахтарем», «Дніпром» – вдавалося забивати першими за перші хвилини тайму. Сьогодні ми пропустили абсолютно безглуздий гол після помилки одного й того ж гравця. Хоча з усіх захисників він вважається чи не найбільш надійним, сьогодні зіграв не найкращим чином. Можливо, думками хлопці були вже у фіналі, не виключаю цього, тому що з «Чорноморцем» вони вже двічі грали з різними тренерами до мене, й добре знають цього суперника. Тож підсвідомо вони могли бути впевненими, що все одно дотиснуть та пройдуть далі, й думали вже про фінал.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер