Олексій ДРОЦЕНКО: «Вдалося уникнути грубих помилок»

Олексій ДРОЦЕНКО: «Вдалося уникнути грубих помилок»

- Важка гра, тим паче ми давно вже не були в манежі. Але я вдячний хлопцям, витримали два тайми. Гра вийшла цікавою, моменти були в обох команд, але ми свої нагоди використали. Як я казав раніше, для того, аби виграти, потрібно забивати, а щоб не програти – потрібно не пропустити. Сьогодні ми з цим завданням упоралися – не пропустили й реалізували свої моменти. Результатом і певною мірою моментами гри я задоволений.

- Після турнірного марафону, який команда мала у Тбілісі (за сім днів динамівці зіграли п’ять матчів – прим.), чи були якісь претензії до хлопців у плані фізичних кондицій?

- Як я вже сказав, вони витримали. Ті хлопці, які трохи втомилися, були замінені по ходу матчу, ми освіжили гру, випустивши тих гравців, які навіть не їздили до Тбілісі. Скажу, що фізичний стан сьогодні був на хорошому рівні.

- Виходить, сьогодні було більше дисципліни, або суперник дозволив зіграти настільки надійно?

- По-перше, ми розібрали та проаналізували ті помилки, які були припущені в матчах на турнірі в Грузії. Звернули увагу хлопців на негативні моменти й попросили, щоб у матчі з «Дніпром» мінімізували їх. Загалом, сьогодні вдалося уникнути грубих помилок. Незначні помарки були, у технічному чи позиційному плані, але настільки грубих, як у деяких іграх у Грузії, на щастя, не було. Якщо сьогодні цих помилок не було, значить, наші гравці розуміють, куди рухатися й над чим потрібно працювати.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер