Олександр ШОВКОВСЬКИЙ – динамівський герой 2015 року!

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ – динамівський герой 2015 року!

Завершився період голосування в номінації «Динамівський герой 2015 року».

Переможцем, із великим відривом, набравши 64,7 % голосів уболівальників, які взяли участь у голосуванні на офіційній клубній сторінці ВКонтакте, став воротар Олександр ШОВКОВСЬКИЙ (дивіться його фотогалерею)!

Слідом за ним наші вболівальники визначили австрійського центрбека Александара Драговича, який набрав 25,4 %.

Третє місце зайняв бразильський правий захисник Данило Сильва з 9,9 %.

Тепер нагадаємо, що ж зумовило перемогу Олександра Шовковського в цій престижній номінації.

4 травня наш легендарний голкіпер зробив справжній футбольний подвиг. У фіналі Кубка України проти донецького «Шахтаря» його неймовірна холоднокровність та блискуча майстерність у найдраматичніший момент урятували «біло-синіх» у післяматчевій серії пенальті та визначили підсумкову перемогу! Після того, як рахунок у серії став 2:3, будь-який влучний удар ставав би для команди Мирчі Луческу тріумфальним, але наш капітан не дозволив цього зробити ані Тайсону, ані Ракицькому! У підсумку, ми перемогли й разом із командою тріумфували під звуки фантастично красивого салюту!

Для капітана «біло-синіх» здобута в травні нинішнього року золота медаль чемпіона України стала 13-ю в його динамівській кар'єрі, що є рекордним показником серед гравців нашого клубу! У 2015-му році наш легендарний голкіпер установив ще кілька знакових досягнень. 30 травня він зіграв свій 400-й матч у Прем'єр-лізі України, а 4 червня провів 600-у гру у складі нашого клубу, в якій у властивій йому героїчній манері вирішив результат кубкової битви з донецьким «Шахтарем»! Окрім цього, граючи в Лізі чемпіонів УЄФА цього сезону, він став єдиним воротарем, який узяв участь у 15-ти розіграшах турніру.

Вітаємо Олександра! Бажаємо йому провести ще не один незабутній поєдинок у складі рідного київського «Динамо», до чого він власне й готується в 2016-му році:

- Після завершення кожного сезону в мене відбувається предметна розмова спочатку з тренером воротарів, потім із головним тренером, ми обговорюємо, що він бачить, можливості, потенціал тощо. За їхніми підсумками я йду до президента. Так було й за Блохіна, й за Газзаєва, й за Сьоміна. Мій контракт закінчується влітку. Ігор Михайлович завжди казав, що довіряє мені на 100%. Повірте, я підказую та допомагаю всім. Радий успіхам інших, але тренер завжди поставить до складу того, хто найсильніший. Я у тренувальному процесі в чесній боротьбі доводжу свою спроможність та претензії на місце у складі.

* фото В. Раснер

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер