Огнєн ВУКОЄВИЧ: «Динамо» на правильному шляху»

Огнєн ВУКОЄВИЧ: «Динамо» на правильному шляху»

Багатьох гравців та тренерів суперника він знає особисто. У другому таймі Огнєн, вивівши київське «Динамо» на поле з капітанською пов'язкою, допоміг нашій команді впевнено довести матч до перемоги з великим рахунком (4:1).

- На зборі кожна гра важка. Ми зараз дуже багато тренуємося, віддаючи підготовці всі сили. Нам важливо перевіряти свою ігрову форму в контрольних матчах, щоб можна було ще до початку сезону виправляти припущені помилки. Думаю, «Динамо» на правильному шляху. Сьогодні ми забили красиві м'ячі, показали хороший атакуючий футбол. Мені гра принесла задоволення.

- Перемога з великим рахунком додасть динамівцям сил та настрою у подальшій підготовці ?

- Звичайно, чотири м'ячі це хороший показник. Наступного дня після такої перемоги навіть важке тренування переноситься легше.

- Чотири забитих м'ячі дають зрозуміти про можливу слабкість суперника. Розкажіть про «НК Рієка», що із себе представляє ця команда?

- «НК Рієка» сильніша за нашого попереднього суперника «Баку». Але сьогодні «Динамо» зіграло добре. Наш суперник восени грав у групі Ліги Європи, набрав у важкій групі чотири очки. У чемпіонаті Хорватії йде слідом за «Динамо» із Загреба. Але ми показали той рівень гри, який маємо завжди показувати.

- У деяких контрольних матчах Олег Блохін випускає вас у центрі захисту, в інших, як сьогодні, в півзахисті. Тренер шукає ваше місце на полі?

- Я завжди казав, що моє місце в центрі півзахисту. На ньому я вже шість років виступаю в «Динамо», у збірній Хорватії. Але я професійний футболіст, який у будь-який момент повинен зіграти на тому місці, де більше потрібен команді. У мене немає проблем із грою у захисті. Найголовніше, добре виконувати свої функції на футбольному полі.

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер