Молодіжна першість. «Севастополь» – «Динамо» – 0:3

Молодіжна першість. «Севастополь» – «Динамо» – 0:3

Молодіжна команда «Динамо» здобула другу перемогу в сезоні, перегравши на виїзді «Севастополь». Матч проходив не в самому Севастополі, а в селі Новопавлівка (Бахчисарайський район).

У стартовому складі наставник динамівської «молодіжки» Володимир Мунтян випустив кількох футболістів основної команди – мова про Гусєва, Ель Каддурі, який виконував обов’язки капітана, Юссуфа і Кравця, які відновилися після травм. За такої підтримки збоку досвідчених партнерів «молодіжка» здобула впевнену перемогу.

Господарям вдавалося тримати свої ворота «на замку» перші півгодини, після чого динамівці зусиллями Теміле відкрили рахунок у матчі. До речі, нігерієць забиває вже у другому поєдинку поспіль у молодіжній першості. Перед самою перервою подвоїти перевагу своєї команди вдалося Калитвинцеву. Другий тайм пройшов за впертої боротьби, причому не лише із суперником, але і зі спекотною погодою. Більш вдалими в завершенні атак виявилися динамівці – вже в компенсований час остаточний рахунок встановив Швидкий, який вийшов на заміну.

Молодіжна першість. 4 тур

«Севастополь» – «Динамо» – 0:3 (0:2).

«Динамо»:
Рудько (Тимофеєв, 90 3), Акубардія, Братков, Балан (Лапушенко, 64), Ель Каддурі, Юссуф, Калитвинцев (Скакун, 81), Гусєв (Швидкий, 77), Єфремов (Фароян, 81), Теміле (Калініченко, 46), Кравець (Котляр, 46).

Голи: Теміле (29), Калитвинцев (43), Швидкий (90 3).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер