Міккель ДУЕЛУНД перейшов до «Динамо»!

Міккель ДУЕЛУНД перейшов до «Динамо»!

Міккель народився у датському місті Орхус та починав займатися футболом у місцевому футбольному клубі. У юнацькому віці футболіст перейшов до датського «Мідтюлланда», де починав із юнацького чемпіонату країни, а згодом доріс і до першої команди. З «Мідтюлландом» двічі ставав чемпіоном Данії. Також Міккель є футболістом молодіжної збірної Данії та може зіграти на будь-якій позиції у півзахисті та нападі.

За «Динамо» Дуелунд виступатиме під 99-м номером.

- Вітаю, ми приймаємо тебе до нашої динамівської сім'ї, - сказав після підписання контракту президент «Динамо» Ігор Суркіс, вручивши новачкові динамівську футболку з його прізвищем і номером на спині. - Ми довго за тебе боролися і, я сподіваюся, ти принесеш нам багато успіхів, перемог, ставши тим футболістом, на якого будуть ходити вболівальники. Чекаємо тебе в Києві після матчів збірної.

- Я давно цього чекав, і буду віддавати всього себе на 100%, - пообіцяв Міккель Дуелунд. - Тепер я гравець «Динамо» Київ і постараюся в повній мірі скористатися наданою мені можливістю. Дякую за вашу довіру. З нетерпінням чекаю початку роботи.

Бажаємо Міккелю успіхів у нашій команді!

Представляємо новачка: Міккель ДУЕЛУНД

Міккель ДУЕЛУНД: «Люблю працювати з м’ячем та завершувати атаки» (ВІДЕО)

Ігор СУРКІС: «Давно стежили за цим гравцем» (ВІДЕО)

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер