»Металург» З – «Динамо» – 1:1. Аутсайдер забирає очки

»Металург» З – «Динамо» – 1:1. Аутсайдер забирає очки

Важкий матч провело «Динамо» в Запоріжжі. Аутсайдер ліги дав справжній бій команді Юрія Сьоміна, під завершення першого тайму забивши м’яча. Після перерви динамівці кинули в бій основні сили, але з їхньою допомогою вдалося лише зрівняти рахунок. У результаті нічия, 1:1.

На виїзд тренери «Динамо» взяли всіх основних гравців. Матчі з «Брагою» та «Металургом» розділяло менше трьох діб, тому логічним виглядало рішення Сьоміна випустити з перших хвилин комбінований склад, в якому знайшлося місце тим, хто має мало ігрової практики – Зозулі, Бетао, Ель Каддурі, Несмачному, Алієву. Зате в запасі залишився весь цвіт, який у разі потреби міг бути покликаний підсилити гру.

Як і варто було очікувати, впродовж усієї зустрічі гравці «Динамо» володіли перевагою. Проте за небезпечними моментами запорожці не сильно поступилися. Дуже небезпечними в їхньому виконанні були контратаки. Динамівці часто в невимушених ситуаціях втрачали м’яча в атаці, були вимушені повертатися та витрачати сили на його відбір. До перерви у гостей найреальніші шанси відзначитися мали Алієв та Кравець. Олександр пробив із десяти метрів поряд зі стійкою, а Артем невідомо як не зміг із кількох метрів замкнути націлену передачу з флангу Ель Каддурі. У господарів небезпечно головою пробив Матеус – м’яч пройшов поряд зі стійкою. А кульмінацією першої половини зустрічі стала її остання хвилина, на якій з неузгодженості лінії захисту «Динамо» скористався Цуріков. Півзахисник на швидкості увійшов із м’ячем до штрафного майданчика та чітко пробив під Шовковським, який намагався парирувати його удар.

Уболівальники «Динамо» не сумнівалися, що в перерві Юрій Сьомін проведе заміни. Так було місяць тому в матчі з «Ворсклою», коли залишені в запасі Єременко та Ярмоленко були кинуті в бій і в результаті допомогли своїй команді перемогти. У Запоріжжі в другому таймі вийшли Мілевський та Ярмоленко, а трохи пізніше й Гусєв. Небезпечних моментів біля воріт Безотосного додалося, а ось кількості втрат м’яча і браку в передачах на чужій половині поля, на жаль, менше не стало.

У першій атаці після свистка про початок другого тайму динамівці рахунок зрівняли. Шевченко напористо пройшов кількох захисників та прокинув м’яча точно за призначенням повз воротаря. Були в киян ще моменти для взяття воріт, найреальніші – у Ярмоленка, проте надійно зіграв Безотосний.

Незважаючи на всі намагання, в нинішньому році не вдається відзначитися Артему Мілевському. Моменти у форварда є, нерідко з його передач забивають партнери. Нині в активі Артема 49 голів у чемпіонаті України. З ювілейним ніяк не складається...

Он-лайн матчу

Фотогалерея матчу

МЕТАЛУРГ З – ДИНАМО – 1:1 (1:0).

«Металург» З:
24.Безотосний, 33.Матеус, 99.Арбі Арурі, 5.Вернидуб, 39.Опанасенко, 32.Рудика, 22.Цуріков (34.Сидорчук, 81), 11.Ашраф, 31.Пісоцький, 12.Жуніор, 38.де Ліма (9.Д.Єременко, 68).

«Динамо»: 1.Шовковський, 3.Бетао, 26.Несмачний (9.Ярмоленко, 46), 30.Ель Каддурі, 34.Хачеріді, 44.Алмейда, 5.Вукоєвич, 8.Алієв, 7.Шевченко, 22.Кравець (10.Мілевський, 46), 49.Зозуля (20.Гусєв, 58).

Голи: Цуріков (45) – Шевченко (46).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер