Кранчар допоміг КПР переграти «Болтон» (+ відео)

Кранчар допоміг КПР переграти «Болтон» (+ відео)

Гра, яка зібрала на «Лофтус Роуд» 15,097 глядачів, видалася бойовою та інтригуючою.

Хорватський півзахисник київського «Динамо» Ніко Кранчар, який виступає за КПР на правах оренди, вийшов на гру в стартовому складі. Наприкінці першого тайму хорват узяв участь у гольовій атаці своєї команди, що завершилася влучним ударом головою найкращого бомбардира «обручів» Чарлі Остіна.

Другий гол у ворота «Болтона» на початку другого тайму забив Карл Генрі, скориставшись невдалим вибиванням гостями м'яча зі свого штрафного майданчика. «Рисаки» відіграли один м'яч лише за п'ять хвилин до фінального свистка. Автором голу став Спірінг, якому допоміг рикошет від захисника. Але на більше гостей не вистачило – перемога КПР із рахунком 2:1.

Кранчар був замінений на 77-й хвилині за рахунку 2:0, поступившись місцем на полі екс-гравцю збірної Англії Шону Райт-Філліпсу. У звіті на офіційному сайті «рейнджерів» Ніко охарактеризували як футболіста, який завжди грає зі старанністю.

Перемога зберегла за КПР друге місце. Наступний матч команда Гаррі Реднаппа проведе також удома. У суботу, 1 лютого, лондонці приймуть одного з прямих конкурентів – «Бернлі», який посідає третє місце, відстаючи від «рейнджерів» на три очки.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер