Контрольний матч. «Динамо-2» - «Торпедо-БелАЗ» (Білорусь) - 0:2

Контрольний матч. «Динамо-2» - «Торпедо-БелАЗ» (Білорусь) - 0:2

Ще в Києві Олександр Хацкевич зазначав, що для спарингів в Туреччині підбираються такі команди, де «Динамо-2» буде дуже непросто, і де більшу частину ігрового часу м'ячем буде володіти саме суперник.

І якщо ранковий поєдинок виник дещо несподівано, що пояснює рівень суперника, то з жодинским «Торпедо-БелАЗ» фаворитом виглядала саме команда з вищої ліги Білорусі.

Місце у воротах зайняв Євген Волинець. В центрі оборони зіграли Антон Братков і Віталійс Ягодінскіс. Іван Трубочкін праворуч, а Бадрі Акубрдия ліворуч. В центрі поля дует Каталін Карп - Сергій Савченко. На прапорах - Віталій Каверін та Сергій Мякушко. Попереду вже звична пара форвардів - Олег Маїк та Роман Яремчук.

Більш досвідчені футболісти «Торпедо» з перших хвилин взялися за справу, провівши кілька небезпечних атак. В результаті однієї з них голкіперу «Динамо-2» Євгена Волинця довелося навіть парирувати м'яч у нижньому куті воріт в самому дебюті зустрічі.

Очікувано, в достатку була присутня і боротьба за м'яч на кожній ділянці поля, та штрафні. Що стосується атак нашої команди, то перший час створювати гостроту біля воріт суперника хлопцям вдавалося за рахунок штрафних та стандартних положень, а потім - флангових атак.

Напевно, дуже до речі, до цього матчу підходить стара футбольна приказка: не забиваєш ти - забивають тобі. На 16-й хвилині Каверін поборовся за м'яч на фланзі і віддав на набігаючого в штрафну Яремчука. Роман, вийшовши один на один з голкіпером, переграти того не зумів, втративши перший з двох найбільш реальних моментів «Динамо-2» у цьому матчі.

Білоруси ж відповіли чудовим голом В'ячеслава Гліба. Капітан «Торпедо» отримав м'яч на дальньому куті воротарського майданчика, спокійно оцінив ситуацію і завдав невідпорного удару під дальню штангу - 1:0.

До кінця тайму наші суперники могли забити ще раз, але в останній момент на допомогу воротареві прийшов Віталійс Ягодінскіс, зупинивши удар практично по порожніх воротах.

Друга половина зустрічі запам'яталася великою кількістю боротьби в середині поля і, як наслідок, великим відсотком браку в діях обох команд. Тим не менше, підопічні Олександра Хацкевича все ж зобов'язані були зрівнювати рахунок, але Олегу Маику, як і Яремчуку в першому таймі, не вистачило холоднокровності, аби втілити в гол ще один вихід один на один. По правді кажучи, на цьому всі небезпечні моменти «Динамо-2» у зустрічі закінчилися. Виняток становить лише дальній постріл Каверіна, але і той без праці зупинив воротар.

Більш досвідчений суперник був набагато гостріше, розігруючи свої комбінації у штрафному «біло-синіх». Активний був правий фланг «Торпедо», постійно шукав м'яч вже згаданий Гліб.

Гол же трапився після закидання м'яча в район 11-метрової позначки і знижки головою на набігаючого Козеку, який увігнав сферу прямо під штангу. Сталося це на 61-й хвилині. До кінця тайму білоруси могли забивати ще, як мінімум, двічі, але в обох випадках на висоті був Волинець.

Підсумок цього поєдинку - фіаско «Динамо-2» в непростому поєдинку проти п'ятої команди з країни нашого старшого тренера.

Наступний свій матч в Туреччині «Динамо-2» проведе 15 березня проти ще одного колективу з Білорусії - бронзового призера минулої першості країни - мінського «Динамо», клубу, який дуже близький наставнику другої динамівської команди Олександру Хацкевичу.

Попереднє час початку зустрічі - 11:00.

Контрольний матч

11.03.2014. г.Сиде. Тренувальне поле «Kamelia World Hotel Selin»

«Динамо-2» (Київ) - «Торпедо-БелАЗ» (Жодіно, Білорусь) - 0:2 (0:1)

«Динамо-2»: Волинець, Братков, Ягодінскіс, Акубардія, Трубочкін, Савченко, Короп, Каверін, Мякушко (Ісраїлов, 66), Маїк (Хльобас, 66), Яремчук.

«Торпедо-БелАЗ» (стартовий склад): Степанов, Маров, Коломыц, Казанцев, Прокопчик, Казека, Міньяно, Гліб, Васьков, Платонов, Івашко.

Голи: Гліб (28), Козека (61).

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер