Хуан Антоніо ПІЦЦІ: «Лише якийсь час «Валенсія» грала так, як я хотів»

Хуан Антоніо ПІЦЦІ: «Лише якийсь час «Валенсія» грала так, як я хотів»

- Олег Блохін сказав, що «Динамо» вдалося сьогодні створити «Валенсії» великі проблеми. Погоджуєтеся з цим твердженням?

- Так, погоджуюсь. Справа в тому, що в нас було менше часу на підготовку до цього поєдинку, ніж у «Динамо». Окрім того, в нашому складі перед сьогоднішнім матчем було багато травмованих. Були й дискваліфіковані через перебір жовтих карток. Цим пояснюється, що лише якийсь час наша команда грала так, як я хотів. А потім «Динамо» справді почало створювати нам проблеми.

Сьогодні нам просто не вистачало гравців, які можуть нападати. Я змушений був поставити до складу футболістів із другого складу. Ці гравці, вважаю, провели хорошу роботу.

Тепер на нас чекають матчі 1/8 фіналу Ліги Європи. Ми, звичайно, ще не вивчали нашого наступного суперника, але, безумовно, нашим черговим завданням буде вихід до чвертьфіналу. Будемо працювати, щоб успішно зіграти в наступному етапі.

- Наскільки комфортно «Валенсії» грати двічі на тиждень?

- Це хороший режим проведення матчів, який дозволяє використовувати більшу кількість футболістів. Фактично всі виконавці будуть постійно грати. Це позитивно впливає на конкуренцію. Також, якщо ми хочемо регулярно грати в єврокубках, маємо бути готовими виступати в такому режимі.

- В останніх матчах «Валенсія» пропустила лише один гол.

- Мені це дуже подобається. Дякую всім гравцям, особливо – захисникам. Сподіваємося продовжити цю приємну тенденцію.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер