Хачеріді та Тайво у збірних 10-го туру

Хачеріді та Тайво у збірних 10-го туру

Журналісти сайту www.football.ua відзначили успішну гру центрального захисника «Динамо» Євгена Хачеріді в матчі із «Зорею», звернувши увагу на один із найважливіших показників у грі оборонця «біло-синіх».

Євген Хачеріді

«Манера гри «Зорі» така, що центральним захисникам завжди доводиться чимало працювати. Хачеріді практично безпомилково діяв упродовж усього матчу, не дозволяючи нічого зробити форвардам луганчан».

Цікавий факт: 18 єдиноборств в обороні виграв Хачеріді в матчі проти «Зорі». Більше за будь-якого іншого гравця в турі.

Сайт www.ua-football.com вніс до своєї символічної збірної нігерійського лівого захисника «Динамо» Тайє Тайво, відзначивши його участь в одному з найважливіших епізодів матчу із «Зорею».

Тайє Тайво

«На орендованого у «Мілана» захисника в «Динамо» покладали великі надії, проте на перших порах від нігерійця було не надто багато користі. На совісті Тайє висить поразка від «Ворскли», дубль від Кучера та ще багато чого. Але в матчі із «Зорею» лівий бек показав, що він став на шлях виправлення. Тайво часто йшов уперед, не забуваючи про свої безпосередні обов’язки, а у другому таймі врятував «Динамо» від великих неприємностей, вибивши м’яча з лінії воріт», – так оцінили гру захисника наші колеги.

Нагадаємо, що в 10-му турі чемпіонату України кияни в першому матчі під керівництвом Олега Блохіна перемогли луганську «Зорю» – 1:0.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер