Іспанія зустрічає гостей із Києва

Іспанія зустрічає гостей із Києва

Гості з «півночі»

Співробітники аеропорту середземноморського містечка з подивом дивилися на групу одягнених у теплі куртки синього кольору пасажирів із Києва. На самому півдні Іспанії зараз не найтепліша погода, але за українськими мірками просто казкова. У суботу вдень, коли делегація «біло-синіх» висадилася на Піренеях, стовпчик термометра застиг на позначці +12, а полуденне сонце мимоволі змушувало заплющити очі.

Втім, за словами організатора збору Кристіана Маховськи, який зустрічав команду, а до Марбельї приїхав завчасно з метою організації всіх умов для проведення збору, перше враження про теплу погоду дуже оманливе. Вечорами тут вельми прохолодно й вітряно.

Марбелья, а де це?

Незважаючи на те, що динамівці не вперше розбивають свій тренувальний табір у Марбельї, напевно, буде незайвим детальніше розповісти про район дислокації «біло-синіх».

Марбелья – це місто та муніципалітет в Іспанії, який входить до провінції Малага, у складі автономного співтовариства Андалусія, із населенням у 136 тисяч мешканців. Муніципалітет розташований на відстані приблизно 450 км від Мадрида та 48 км на південний захід від Малаги. Ми ж звернемо вашу увагу на те, що прапор у марбельців, так само, як і в динамівців, має такі ж біло-сині кольори, що, безумовно, є добрим знаком.

Будинок на час збору

Подолавши за 45 хвилин відстань від аеропорту Малаги, динамівці приїхали до п'ятизіркового готелю Melia La Quinta, в якому наша делегація базуватиметься протягом двох тижнів. Розташований він у 10 км кілометрах від курортного середземноморського містечка Пуерто-Банус та 12 км від центру Марбельї.

Район вважається одним із найпрестижніших на узбережжі, в ньому люблять відпочивати багато відомих в Іспанії та за її межами людей. Тут спокійно, тихо та безпечно.

Для динамівців це найголовніше – ніхто не заважатиме команді відновлювати сили після важких тренувань та запланованих п'яти контрольних матчів.

Увечері на перше тренування

Після приїзду до готелю футболісти та тренери пообідали, після чого вирушили до номерів відпочивати. Увечері команда провела перше тренування, яке за київським часом розпочалося о 19:30.

Про те, як воно пройшло, та всі цікаві новини збору ви можете дізнаватися в щоденному режимі, регулярно відвідуючи свій офіційний сайт «Динамо» (Київ).

Дивіться фотогалерею перельоту Київ – Малага

http://www.fcdynamo.kiev.ua/ua/media/photo/fotonews/18012014_pervyy_sbor_iz_kieva_v_marbelyu/

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер