Карлос Корреа повернеться на поле до початку сезону

Карлос Корреа повернеться на поле до початку сезону
Карлос Корреа

Невдалим виявився останній матч чемпіонату України проти харківського «Металіста» для півзахисника «Динамо» Карлоса Корреа. Мало того, що його команда залишилась без золотих медалей чемпіонату, так він ще й серйозну травму отримав. Наприкінці першого тайму, після зіткнення з Олександром Рикуном, бразильця довелось виносити з поля на ношах. Нагадаємо, що його місце на полі зайняв Денис Олейник, який уперше вийшов на поле в динамівській футболці за Юрія Сьоміна. Заміна виявилась вдалою, адже саме Денис на останніх хвилинах поєдинку допоміг «Динамо» зрівняти рахунок.

Відразу після матчу Корреа разом із командою вилетів до Києва. Медичне обстеження показало, що в футболіста перелом малої гомілкової кістки лівої ноги. На щастя, без зміщення. Того ж вечора на ногу наклали спеціальний лонгет, який потрібно буде носити впродовж трьох тижнів.

У понеділок динамівець вирушив на батьківщину, до Бразилії. Сподіваємось, що до виходу команди з відпустки, 10 червня, Карлос Корреа зніме лонгет і під керівництвом тренер з фізпідготовки почне проходити відновлюваний курс. Якщо все пройде за планом, до початку нового сезону динамівський бразилець повернеться до основної групи і зможе допомогти своїй команді.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер