Ігор СУРКІС: «Побільше б було таких легіонерів, як Бетао»

Ігор СУРКІС: «Побільше б було таких легіонерів, як Бетао»

- Дружина Бетао зараз вагітна і ще минулого року у футболіста було бажання бути ближче до родини, що знаходиться в Бразилії. Він запропонував варіант, згідно з яким займеться пошуком нового клубу самостійно і я, знаючи Бетао як людину порядну, дав слово, що його відпущу безкоштовно. Мабуть, після рівня зарплати в «Динамо» те, що запропонували в Бразилії, не відповідало очікуванням гравця.

Я говорив і можу повторити, що Бетао дуже хороший, якісний футболіст, який був батьком-наставником для інших бразильців у «Динамо». Він дуже допоміг у налагодженні мікроклімату в команді між гравцями різних національностей. До «Динамо» надійшла пропозиція від «Евіана», з цим клубом у нас налагоджені конструктивні стосунки щодо Бетао. Це не Бразилія, але все одно, ближче до неї.

З Бетао, скажу відверто, ми не попрощалися остаточно. Двері «Динамо» для нього завжди відкриті, інше питання, в якій якості. Можливо, після закінчення кар'єри у нас буде свій представник у Бразилії, що пройшов школу «Динамо» і по собі знає, які вимоги пред'являються до гравців у нашому клубі. Прощаючись, я подякував йому за виступи в «Динамо». Побільше б було таких легіонерів, які приїжджали до Києва і ставали частиною нашого клубу.

- З відходом Бетао позиція центрального захисника знов потребує доукомплектації?

- У це трансферне вікно ми вже придбали трьох захисників. Бетао спочатку прийшов до «Динамо» на позицію правого захисника. Потім через різні колізії його було переведено до центру, а іноді й на лівий фланг. Зараз у нас у захисті зліва є Тайво та Селін, праворуч Данило Сильва та Люлька, а в центрі Хачеріді, Михалик і Віда. Не варто забувати і про молодих хлопців, які повинні складати конкуренцію гравцям основного складу. Вважаю, на даний момент ми укомплектовані, але якщоми запримітимо ще одного центрального захисника, ми від нього не відмовимося.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер