Ігор Суркіс: «Футбол без глядачів – це не футбол»

Ігор Суркіс: «Футбол без глядачів – це не футбол»

- Сьогодні була важка гра, грали проти добре підготовленого суперника. До того ж грали без глядачів. Як показала гра, Максимов за короткий період створив дієздатну команду. Але наша команда грала з першої і до останньої хвилини. Дотиснули суперника, виграли, з чим я і вітаю команду.

- Як ви вважаєте, Дуелунд, який повернувся до обойми, здатен стати тим футболістом, який «робить різницю»?

- Вважаю, що кожен футболіст, який виходить у складі київського «Динамо», повинен робити різницю. Дуелунд – це той гравець, який нам необхідний. Він дуже кваліфікований. По грі в першому таймі він показав, що, увійшовши в ігровий ритм, він принесе команді багато користі. А фізичних кондицій у нього вистачає.

- В історії з Кадаром можна ставити крапку?

- Поки він – гравець київського «Динамо».

- Коли вирішиться справа Бєсєдіна?

- 24 числа справа буде розглянута в УЄФА. Будемо боротися за Артема до останнього. Цього дня ми дізнаємося, яким буде рішення щодо його справи.

- Його дуже не вистачає зараз команді?

- Я вважаю, що він нам необхідний.

- Прокоментуйте ситуацію, яка склалася з допуском дітей на цей матч.

- Дякую УЄФА за прийняття цього рішення. Наша федерація футболу поспішила взяти на себе відповідальність. Це було рішення УЄФА. Спасибі, що діти сьогодні отримали можливість прийти на футбол. Ніхто не перевіряв їхні паспорти, дані – де вони живуть, з ким. Добре, що сьогодні хтось був на трибунах. Тому що в мене склалося таке враження, що ми продовжували збори. Футбол без глядачів – це не футбол. Те ж саме можу сказати про сьогоднішню гру «Зорі» і «Маріуполя», на якій практично не було глядачів. Такими темпами ми скоро прийдемо до того, що на баскетбол ходитиме більше глядачів, аніж на футбол.

- Чи сподобалася вам гра «Динамо»?

- Мені сподобався результат.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер