Ігор КОСТЮК: «Не поступилися в бажанні і боротьбі, перевершили в майстерності»

Ігор КОСТЮК: «Не поступилися в бажанні і боротьбі, перевершили в майстерності»

- Задоволений ставленням хлопців, які сьогодні вийшли на поле і не поступилися як в бажанні, так і в боротьбі. Ми знаємо, що у «Карпат» - самобутня команда, яка на кожній ділянці поля нав’язує боротьбу. Але ми перевершили їх в майстерності і виконанні тактичних моментів, про що і домовлялися з хлопцями.

- Найскладніший момент в матчі був у другому таймі, коли забили «Карпати»?

- Ні, я б так не сказав. Ми володіли перевагою, але пропустили контратаку, хоча повинні були далі розвивати свою атаку. Але мала місце індивідуальна помилка, яка і призвела до голу в наші ворота. Кучерук начебто відбив удар, але м'яч потрапив у Дмитрука і залетів у наші ворота. Але це не позначилося на настрої і грі наших хлопців, ми продовжили контролювати гру і довели її до логічного завершення.

- Повернувся після паузи Ісаєнко, і відразу показав, що він - основний форвард вашої команди?

- Так, ми бачили, що він робив величезний обсяг роботи. Женя багато чіпляється за м'ячі, загострює, створює моменти, нав'язує боротьбу, виконує величезний обсяг роботи. І сьогодні він повністю виклався на полі за 70 хвилин ігрового часу: віддав гольову передачу, пенальті заробив, після фолів на ньому суперники отримували жовті і червоні картки. Він багато користі команді приніс.

- Коли «Карпати» почали так жваво й агресивно, чи ви вірили, що «Динамо» все одно досягне позитивного результату?

- Гості, дійсно, жваво почали, але моменти створювали ми, володіючи перевагою і добре контролюючи середину поля і швидко розгортаючи м'яч з флангу на фланг. Єдине, в кінцівці від Мащенка і Янакова не було останньої передачі, але ми все одно тяжіли над суперником.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер