Григорій СУРКІС: «Народжується нова команда «Динамо»

Григорій СУРКІС: «Народжується нова команда «Динамо»

- Напружена гра, вольова перемога. Це дуже важливо перед матчем у Римі. Хлопці продемонстрували якості, які можуть їм дати натхнення. Двічі програючи, команда не зупинилася ані на секунду. Переможний гол, мені здається, показав, що народжується нова команда «Динамо», яка здатна переламати хід гри й виграти, як би вона не складалася.

Як буде з «Лаціо», я не знаю, скажу відверто. Це буде непередбачуваний поєдинок. Дуже важливо буде зіграти так, щоб залишалися шанси на гру в Києві. Бажано перемогти, але й нічия залишить великі шанси пройти далі.

Майбутня поїздка до Маріуполя? Я не хочу говорити на цю тему, вона вже всім набридла. Моє бачення не змінилося: коли вся правоохоронна система наполягає на тому, що грати недоцільно й небезпечно, особливо в День Незалежності, а громадська організація, Федерація футболу, ігнорує це й ризикує життям уболівальників та гравців. І яка ми правова держава після цього? Залишаюся при своїй думці – безпека це зараз головне. Але ФФУ вчинила так, як вчинила. Це вже історія. А як буде далі, подивимося, – сказав Григорій Михайлович в ефірі FootballHub.

www.dynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер