Гол Мехмеді допомагає «Фрайбургу» здолати «Баєр»!

Гол Мехмеді допомагає «Фрайбургу» здолати «Баєр»!

Рахунок у матчі відкрили гості після удару на 4-й хвилині Ларса Бендера. Господарі не знітилися й зрівняли результат на 27-й хвилині завдяки красивому голу орендованого динамівця Адміра Мехмеді. Він, ледь прийнявши пас від Зорга, метрів із 18-ти увігнав м'яча в дальній верхній кут воріт із такою силою, що воротар гостей зумів лише провести сферу поглядом. Забігаючи наперед, відзначимо, що швейцарець, безумовно, був одним із найкращих у складі своєї команди, постійно брав гру на себе, ризикував та загрожував воротам Бернда Лено.

Проте, на перерву господарі поля пішли, поступаючись у рахунку – другий гол «Баєра» на рахунку Рольфеса, який відзначився на 36-й хвилині.

Однак на початку другого тайму після удару Шміда зі штрафного м'яч у свої ворота головою зрізав Кисслінг. Нічийний рахунок тримався до останньої, 90-ї хвилини, коли знову добре зіграв Мехмеді. Цього разу Адмір розпочав результативну атаку, запустивши флангом Шміда, той прострілив від лицьової, а переможний гол ударом із району 11-метрової позначки забив Клаус.

3:2 – несподівана красива перемога Мехмеді та компанії.

У наступному 19-му турі 2 лютого підопічні Кристіана Штрайха зіграють у гостях із «Майнцом».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер