Фран Соль: «Усе спрямовано на те, щоб підготуватися до другої половини сезону»

Фран Соль: «Усе спрямовано на те, щоб підготуватися до другої половини сезону»

- Фран, як твої справи? Як пройшла відпустка?

- Чудово! Був у Мадриді із сім'єю та друзями. Відмінно провів час у колі близьких людей.

- Як зустрів Новий рік і Різдво?

- Дуже добре! Уся моя родина зібралася в мене вдома в Мадриді і ми вперше святкували новорічні свята всі разом, оскільки, коли грав в Іспанії та Нідерландах, у мене не було зимової відпустки. Також у мого сина був День народження 21 грудня. Ми об'єднали це свято з його хрещенням і організували з дружиною велику вечірку.

- Сьогодні «Динамо» провело перше тренування. Над чим ви працювали?

- Ми почали працювати над своїми кондиціями. Переважно займалися біговими вправами. Зараз усе спрямовано на те, щоб якісно підготуватися до другої половини сезону.

- Які завдання ставиш перед собою у 2020 році?

- Якщо говорити про особисте життя, то 2019 рік був чудовим для мене, моєї сім'ї і рідних, але у футбольному плані 2019 рік був жахливим, бо в мене були дві травми, через які я пропустив багато ігор. Це був не найкращий рік. Головне завдання в новому році - працювати над собою, підвищувати свій професійний рівень і допомагати «Динамо» досягати успіхів.

- Які очікування від другої половини сезону?

- Для початку, ми повинні добре себе підготувати до майбутніх ігор. Також перед нами стоїть завдання виграти Кубок України і піднятися якомога вище в турнірній таблиці внутрішнього чемпіонату. А в серпні нам належить поборотися за місце в Лізі чемпіонів.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер