ФК «Динамо» (Київ) та компанія АМАКО: перший крок успішної співпраці

ФК «Динамо» (Київ) та компанія АМАКО: перший крок успішної співпраці

Серед понад 900 учасників виставки з 16 країн світу експозиція АМАКО зайняла одне з центральних місць, звернувши на себе увагу тисяч професіоналів у сфері АПК та простих відвідувачів.

Між величезних комбайнів, тракторів, обприскувачів, сівалок, культиваторів та іншої сільгосптехніки на почесному місці був виставлений завойований футбольним клубом «Динамо» трофей Кубка України. Його, до слова, і можна назвати першим підсумком партнерства ФК «Динамо» та АМАКО – через кілька місяців після підписання угоди про співпрацю музей київського клубу поповнився настільки солідним експонатом.



Відвідали стенд АМАКО на виставці і представники «Динамо». Перший віце-президент Віталій Сівков, спортивний директор Олексій Михайличенко, віце-президенти Олексій Семененко та Олексій Паламарчук, тренер-селекціонер Андрій Баль із зацікавленістю оглянули виставлену техніку та обладнання. А подивитися було на що! Генеральний директор компанії АМАКО Віталій Скоцик показав самі передові технологічні рішення в галузі сільського господарства, будівельної техніки та комерційного транспорту. У своєму зверненні Віталій Євстафійович зазначив про успішне співробітництво двох компаній, яке після проведених з Віталієм Сівковим переговорів було вирішено продовжити і на сезон 2015/16рр!



Поблискуючий на сонці трофей Кубка України співробітникам компанії АМАКО та гостям виставки представив футболіст Данило Сильва. Бразилець опинився в щільному колі бажаючих сфотографуватися та взяти автограф, разом з відвідувачами стенду взявши участь у футбольному конкурсі.



Співпраця ФК «Динамо» та компанії АМАКО з перших днів стало знаковим для обох сторін. На найближче майбутнє у партнерів багато планів, реалізація яких допоможе «Динамо» перемагати на футбольних полях, а АМАКО зміцнити позиції на ринку «важкої» техніки.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото В.Тимченка

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер