ФК «Динамо» Київ оголошує про проведення нового благодійного аукціону!

ФК «Динамо» Київ оголошує про проведення нового благодійного аукціону!

Інформація про проведення аукціону

Початок аукціону: 20 січня 2016 року

Місце   проведення   аукціону: офіційна сторінка «Футбольного Клубу «Динамо» Київ» у соціальній мережі Facebook. Адреса сторінки: facebook.com/fcdynamoua

Інформаційна картка – відомості про правила проведення аукціону та детальна інформація (з графічним зображенням) про лоти, які публікуються після оголошення про проведення аукціону на офіційній сторінці «Футбольного Клубу «Динамо» Київ» у соціальній мережі Facebook (в Інтернет-мережі).

Ведучий аукціону (ліцитатор аукціону) – президент ГО «Фан-Клуб ФК «Динамо» Київ» Михайленко Сергій Олександрович. В обов’язки ліцитатора входить проведення переговорів із власниками майна на предмет передачі останнього для аукціону, збір майна та подальша його передача до аукціонного Комітету Товариства з обмеженою відповідальністю «ФК «Динамо» Київ», контроль за отриманням переможцями виграних лотів.

Учасник аукціону – юридична особа (через свого представника), фізична особа, що досягла повноліття. Усі учасники мають бути користувачами соціальної мережі Facebook.

Лоти аукціону  особисті речі видатних гравців та тренерів Футбольного клубу «Динамо» Київ», які передані Клубу на доброчинних засадах. Інформація про лоти (з графічним зображенням)  виставляється на офіційній сторінці «Футбольного Клубу «Динамо» Київ» у соціальній мережі Facebook. Стартова ціна є початковою ціною лоту.

Крок аукціону  надбавка, на яку впродовж торгів здійснюється підвищення стартової та кожної наступної ціни оголошеного аукціону. Його розміри: 50, 100, 500, 1000 гривень, кроки встановлюються організатором аукціону на кожний лот, про що повідомляється в інформаційній картці.

Покупець – учасник аукціону, який запропонував за конкретний лот найвищу ціну, що стала продажною (виграшною), та сплатив її протягом 10 діб після визнання його перемоги в аукціоні. Покупець отримує електронного листа від Організатора аукціону, в якому повідомляється про виграш та пропонується сплатити продажну ціну лота на відповідний рахунок. Після відправки електронного листа з Покупцем зв’язується представник Організатора аукціону й Сторони домовляються про процедуру передачі майна. Якщо протягом 10 діб після отримання електронного листа-повідомлення про виграш переможець не сплачує фактичну ціну лота належним чином (не переводить гроші на рахунок, указаний організатором аукціону), лот вважається таким, що належить особі, яка впродовж аукціону запропонувала ціну, наступну після ціни, що була визнана переможною.

Після проведення повного розрахунку за майно проводиться оформлення купівлі-продажу майна шляхом складання ліцитатором аукціону розписки про передачу майна покупцю. Витрати (наприклад, поштові), які можуть виникати при передачі (пересилці) майна, несе покупець. При оформленні розписки покупець повинен надати свої особисті дані у вигляді скан-копії або копії в паперовому виді (в разі особистого отримання виграшу), а саме: належним чином оформленої довіреності (якщо покупець є юридичною особою); паспорту або іншого документу, що засвідчує особу (якщо покупець є фізичною особою).

У разі, якщо покупець не може в стислі строки отримати вигране майно, плата за його зберігання обумовлюється на договірних засадах між переможцем та організатором аукціону.

Організатор аукціону залишає за собою право публікувати додаткову інформацію про аукціон, змінювати вимоги та умови аукціону, про що повідомляє учасників шляхом розміщення відповідної інформації на офіційній сторінці «Футбольного Клубу «Динамо» Київ» у соціальній мережі Facebook .

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер