Фінішний відрізок 1-го збору

Фінішний відрізок 1-го збору

Перші два з них будуть віддані під тренувальний процес, а далі на команду чекають контрольні матчі з «Локомотивом» із Пловдива та «Динамо» з Бухареста.

Гра у футбол з елементами... гандболу

Наступного дня після контрольної зустрічі з румунським «Стяуа» (0:0) динамівці провели чергове тренувальне заняття.

Після розминки та пробіжки прийшов час довгоочікуваної частини тренування – ігрової. Одна група футболістів проводила міні-футбольний поєдинок, а другій групі тренери запропонували гру за оригінальними правилами, які поєднують у собі й футбол, й гандбол.

Вести м'яч футболісти могли, перепасовуючись між собою руками, а завершувати атаки ударами ногою чи головою. Кожен гол, кожна красива комбінація супроводжувалася жартами та дружніми підбадьорюваннями.

Особлива мотивація Аруни

Хоча «біло-синім» переграти бухарестських армійців не вдалося, команда показала вельми пристойний футбол. Особливо, якщо враховувати, які вимоги в цей період перед гравцями ставить тренерський штаб.

Вдалася гра півзахиснику Лукману Аруні, який цього вечора був одним із найкращих на полі. Відмінна форма нігерійця радує у зв'язку з осінньою травмою, через яку він пропустив близько місяця. Коли після гри футболіст зайшов до автобусу, динамівці зі словами «Браво, Аруна» дружньо поплескували його по плечу.

Старання Лукмана показати себе в усій красі нескладно зрозуміти. За весняними іграми у складі київського «Динамо» тренери збірної Нігерії й прийматимуть рішення, чи варто включити футболіста до заявки на Кубок світу. Сам Аруна не приховує свого бажання поїхати цього літа до Бразилії, й віддає для цього всі сили.

«Зализати» рани, й на тренування

Будь-який матч, навіть товариський, додає роботи медперсоналу клубу. Гравці «Стяуа» діяли доволі жорстко й кілька разів після чергових зіткнень динамівським лікарям доводилося вибігати на поле.

Як розповів Леонід Миронов, болісні удари отримали Євген Хачеріді та Джермейн Ленс, незначне розтягнення м'яза на нозі в Максима Коваля. Гравцям після матчу були зроблені необхідні процедури й без будь-яких обмежень наступного дня вони продовжили підготовку до нового сезону.

Не затягнуться надовго й проблеми зі спиною у Данило Сильви. Тренери у грі зі «Стяуа» вирішили не ризикувати здоров'ям бразильця, давши йому відпочити. День-два, й футболіст продовжить тренуватися разом з усіма.

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер