Favbet Ліга. 8-й тур. «Дніпро-1» - «Динамо» - 1:2. Звіт про матч

Favbet Ліга. 8-й тур. «Дніпро-1» - «Динамо» - 1:2. Звіт про матч

До матчу, який розташувався у графіку киян між виїзними поєдинками Ліги чемпіонів із “Ференцварошем” і “Барселоною”, наша команда підійшла з відчутними кадровими втратами. Так, троє футболістів “біло-синіх” - Бущан, Бойко та Миколенко - перебувають поза складом через позитивні результати тестів на коронавірус, а Шапаренко пропускав гру через дискваліфікацію. До того ж тренерський штаб “Динамо” вирішив застосувати певну ротацію - Сидорчук і де Пена, які в середу грали зі старту в Будапешті, розпочали матч на лаві запасних (Сергію наприкінці зустрічі доведеться вийти на поле, щоб замінити Шепелєва, який отримав ушкодження). 

Гра, що була номінально гостьовою для динамівців, відбулася на НСК “Олімпійський”, газон якого сьогодні отримав випробування у вигляді затяжного дощу. Можливо, зважаючи й на погодні умови, команди розпочали матч в обережному невисокому темпі, на перших хвилинах майже не загострюючи гри. А після стартового відрізку першого тайму динамівці навіть віддали ініціативу номінальним господарям. Такий розвиток подій у підсумку змусив киян відіграватися - на 22-й хвилині Олександр Назаренко завершив сольний прохід із правого флангу до кута штрафного відмінним ударом у дальню “дев’ятку”. 18-річний дебютант першої команди “Динамо” Руслан Нещерет виявився безсилим - 0:1.

Пропущений м’яч допоміг динамівцям зосередитися та мобілізуватися. Решту тайму “біло-сині” провели на половині поля суперника, розігруючи позиційні атаки. Спочатку послідувала відповідь у вигляді потужного пострілу Андрієвського з лінії штрафного, однак Олександр не розрахував силу удару у своїй спробі. А трохи пізніше Супряга віддав передачу на Циганкова на вході до штрафного, Віктор повернув партнеру, але Влад не влучив у ворота своєї колишньої команди.

За нашого форварда це зробив Адамюк - у наступній масованій атаці динамівців Циганков навісив до штрафного з правого флангу, звідки Володимир зрізав мокрий м’яч у власні ворота - 1:1! 

А під завісу першого тайму м’яч знову побував у воротах Сарнавського - голкіпер “Дніпра-1”, який до цього моменту залишався майже без роботи, не впорався з обвідним ударом Віктора Циганкова, котрий отримав круглого від Буяльського - 2:1!

У перерві замін не відбулося, однак динамівці, маючи мінімальну перевагу, відчули себе впевненіше, контролюючи м’яч. При цьому до будь-якого загострення в атаці справа не доходила. Перший удар у другому таймі і зовсім був у напрямку воріт “Динамо” та відбувся через 25 хвилин після повернення команд із роздягалень - Хобленко перевірив Нещерета нескладним ударом з-за меж штрафного.

У фінальному відрізку гри гостроту біля воріт Сарнавського створювали гравці киян, що вийшли на заміни. Лєднєв виконав оригінальне закидання на дальню штангу, ледь не закрутивши м’яч у ворота, тоді як Супряга, який чатував на стійці, не встиг на добивання. А після удару Родрігеса Логінов ледь не зрізав м’яч у свої ворота.

На останніх хвилинах зустрічі “Динамо” знову відійшло в захист, віддавши ініціативу гравцям “Дніпра-1”. Однак наші суперники такою нагодою поборотися за нічию не скористалися та зовсім не турбували Нещерета. Підсумкові три бали дозволяють динамівцям набрати 20 очок та закріпитися на лідерській позиції в турнірній таблиці!

Favbet Ліга, 8-й тур

31.10.2020. Київ, НСК “Олімпійський”. Без глядачів

“Дніпро-1” - “Динамо” - 1:2 (1:2)

“Дніпро-1”: Сарнавський - Тейлор, Адамюк, Логінов, Цуріков - Ді Франко (Чичиков, 62), Піхальонок, Когут (Батагов, 62), Ігнатенко (Кравченко, 72), Назаренко (Коркішко, 80) - Довбик (Хобленко, 62).

“Динамо”: Нещерет - Кендзьора, Забарний, Попов, Караваєв - Андрієвський, Шепелєв (Сидорчук, 85), Буяльський (Лєднєв, 71), Циганков, Вербич (Родрігес, 63) - Супряга.

Голи: Назаренко (22) - Адамюк (34, а/г), Циганков (43).

Попереджені: Ігнатенко (50), Назаренко (77), Піхальонок (90+3) - Буяльський (55), Кендзьора (87), Попов (90).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер