Фан-клуб «Динамо» і КЛО: Разом до перемоги!

Фан-клуб «Динамо» і КЛО: Разом до перемоги!

Осінь - гаряча футбольна пора і традиційний час для проведення численних зустрічей і турнірів у рамках заходів офіційного Фан-клубу «Динамо». Однією з таких подій став дружній матч між «біло-синіми» і збірною компанії КЛО – офіційного паливного партнера ФК «Динамо».

На відміну від турнірів професійного рівня, регламент даного матчу не мав на жодних обмежень, окрім кількості гравців на полі, що дозволило суперникам схрестити у своїх складах молодість і досвід виконавців різного віку. Зокрема, команда КЛО залучила до своїх лав відомого динамівця Івана Яремчука.

Обидва суперники виявилися міцними горішками одного рівня. У збірної КЛО відзначився Сорокін, а у Фан-клубу «Динамо» гол на свій рахунок записав Сереман. Таким чином, із результатом 1:1 матч і завершився. Цей поєдинок приурочений до великого турніру пам'яті футболістів «Динамо», який відбудеться цієї осені.

Сергій Михайленко (керівник Фан-клубу «Динамо»):

- Ця гра проводилася в рамках підготовки до Другого турніру пам'яті футболістів «Динамо», які пішли з життя. Цього разу граємо з командою КЛО. Також у планах - матчі зі студентськими командами, ігри в рамках акції «Футбол проти расизму» та з іншими партнерами.

Вийшов такий собі товариський матч напередодні участі в турнірі. Ми запропонували партнерам, і вони відразу відгукнулися на наш заклик. Ці хлопці душею і тілом підтримують «Динамо», і чим більше буде армія вболівальників нашого клубу поза полем, тим краще буде підтримка на стадіонах.

В'ячеслав Стешенко (комерційний директор КЛО):

- Усі ми знаємо, що спорт об'єднує. Подібні матчі дуже важливі для компанії, для співробітників, адже ми тісно працюємо з великим клубом «Динамо». Це честь для нас. Коли знаходишся на полі, у формі своєї команди і з м'ячем - ти вже футболіст. Я, зі свого боку, зіграти не можу через стару травму коліна.

У таких матчах важливо перемогти, не травмуватися і не травмувати суперника. Футбол має зближувати. Чи хочемо ми обіграти «Динамо»? Поки - лише Фан-клуб.

ФК «Динамо» дякує компанії КЛО, офіційному паливному партнеру, за співпрацю та популяризацію футболу! Разом - до перемог улюбленої команди!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер