Євген ХАЧЕРІДІ: «Буду намагатися не відповідати на можливі провокації»

Євген ХАЧЕРІДІ: «Буду намагатися не відповідати на можливі провокації»

- Євгене, ваші очікування від завтрашнього матчу?

- Позитивні, тому що це Ліга чемпіонів, великий турнір. Ми всі готові, всі чекаємо на майбутню гру.

- «Динамо» в останньому матчі нарешті відіграло «на нуль». У грі команди в захисті відбулися зміни на краще?

- Тренер нам казав перед грою з «Олімпіком», що важливо не пропустити. Це важливо для нашої впевненості, адже в останніх матчах ми пропускали багато м'ячів, напевно, й за весь минулий сезон стільки не пропускали. Те, що ми не пропустили в попередньому матчі, додасть нам упевненості.

- Гравці «Бешикташа» часто провокують суперників. Чи готові ви до таких провокацій? Як загалом оціните атаку «орлів», яка в останніх матчах забивала багато голів?

- Не знаю, будуть вони завтра провокувати чи ні. Буду намагатися не відповідати на можливі провокації, та й уся наша команда не буде. Це дуже важливо – не отримувати жовті картки в Лізі чемпіонів на рівному місці.

Я швидше відзначу потужні лінії півзахисту та нападу у «Бешикташа» – це їхні сильні якості. В останніх іграх вони забили багато м'ячів, у міжсезоння добре підсилилися. Будемо намагатися стримати атаку, а як це зробити, нам підкажуть наші тренери.

- За «Бешикташ» грає ваш старий знайомий Абубакар. Чого очікуєте від зустрічі з ним на полі?

- З Абубакаром ми зустрічалися в попередньому розіграші Ліги чемпіонів, коли він грав за «Порту». Це дуже кваліфікований нападник, великий, потужний, добре грає головою, йому непросто протистояти. Але у суперника можна відзначити не лише його, а й Таліску, а також сильні фланги.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер