ДЮФЛУ U-16. «УФК-Олімпік» – «Динамо» – 0:7

ДЮФЛУ U-16. «УФК-Олімпік» – «Динамо» – 0:7

Поєдинок останнього туру було перенесено з кінця травня через зайнятість великої групи гравців «Динамо» у збірній свого віку.

Гра, яка відбувалася на тренувальній базі «Металіста» у Високому, прогнозовано пройшла під диктовку гостей. Уже на 2-й хвилині «біло-сині» вийшли вперед – Ванат головою замкнув подачу з кутового. Владислав продовжував тероризувати оборону суперника й надалі – спочатку він не реалізував вихід віч-на-віч із голкіпером, а згодом замикав простріл Кузика з лівого флангу, але влучив у воротаря.

Нарешті, на 28-й хвилині динамівцям вдалося подвоїти свою перевагу – і знову до взяття воріт призвела подача з кутового, тільки цього разу вдало головою зіграв Забарний, який підключився на розіграш стандартного положення. А в останні п’ять хвилин першого тайму підопічним Сергія Беженара та Артема Яшкіна вдалося відзначитися ще двічі – після удару Вівчаренка та рикошету від захисника м’яч відскочив до Ваната, який точним ударом у кут оформив дубль у матчі, а за кілька хвилин із тієї ж самої позиції, що й Владислав, поклав м’яча в кут Рязанцев.

У перерві тренерський штаб, враховуючи, що долю матчу було вирішено, вдався до серйозної ротації, зробивши відразу чотири заміни. Але голів від цього не поменшало. Рязанцева вивели до воріт по правому флангу, й Євген пробив повз воротаря, трохи згодом Глушачи заробив штрафний у 20-ти метрах від воріт, і Ісадченко, немов рукою, поклав м’яча у верхній кут воріт. Нарешті, вже на останніх хвилинах до чергового взяття воріт призвів ще один стандарт – цього разу Вівчаренко захопив зненацька голкіпера, пробивши зі штрафного у кут воріт.

У підсумку, 7:0 – упевнена виїзна перемога «Динамо». Підопічні Сергія Беженара та Артема Яшкіна залишаються в Харкові, й уже за два дні, у п’ятницю, зіграють тут же проти «Металіста».

Сергій БЕЖЕНАР, старший тренер «Динамо» (U-16):

- Не сказав би, що перемога далася легко. Просто хлопці виконали установку на гру, робили все через контроль м’яча, змушуючи суперника відбирати. Уже на 20-й хвилині було видно, що харків’яни втомилися, й ми вже легко довели матч до перемоги.

- Враховуючи, як складалася гра, можна було вдатися до ротації?

- Ми планували так від самого початку, оскільки вже післязавтра в нас гра з «Металістом» тут же в Харкові. Тому в двох іграх ми хочемо дати гравцям однакову кількість ігрового часу.

- Завершальні матчі групового етапу чемпіонату ДЮФЛУ розглядаєте в якості підготовки до фінального турніру?

- Ми ще вчимося, й вчимося правильно грати у футбол. У кожній грі ми вимагаємо від гравців правильних дій на полі, дивимося, як вони сприймають гру як у тактичному плані, так і в технічному.

- По сьогоднішній грі задоволені, як гравці сприймали гру?

- Задоволені, але помилки все одно були. Ми їх розберемо. Як говориться, не помиляється лише той, хто нічого не робить. Хлопці – молодці, виправляють їх. Головне, щоб не повторювали їх.

Чемпіонат ДЮФЛУ U-16. Перенесений матч 18-го туру

«УФК-Олімпік» – «Динамо» – 0:7 (0:4).

«Динамо»: 28.Червінський, 29.Забарний (4.Гук, 41), 55.Вівчаренко, 6.Кузик (19.Скорко, 41), 3.Кирилюк, 17.Бражко, 8.Рязанцев (10.Железняк, 62), 97.Блізніченко (11.Глушач, 41), 9.Ісадченко (23.Кулаковський, 52), 33.Гладковський, 7.Ванат (22.Здирко, 41).

Запасний: 57.Слуцький.

Голи: Ванат (2, 35), Забарний (28), Рязанцев (38, 46), Ісадченко (51), Вівчаренко (78).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер