ДЮФЛУ (U-16). Стиковий матч. 1-ша гра. «Чорноморець» – «Динамо» – 1:3

ДЮФЛУ (U-16). Стиковий матч. 1-ша гра. «Чорноморець» – «Динамо» – 1:3

Матч пройшов на штучному полі старої бази «Чорноморця», яка підпорядковується Академії клубу, та розпочався об 11-й годині. Грали команди два тайми по 40 хвилин.

На правах господарів «Чорноморець» активно розпочав матч, але незабаром динамівцям вдалося взяти гру під контроль та раз по раз проводити свої атаки. По воротах били Ілля Терещенко та Ренат Мочуляк, а на 12-й хвилині гості ледь не повели в рахунку, коли Данило Лісовий поцілив у поперечину!

Кияни активно використовували фланги, причому Лісовий та Мочуляк часто мінялися місцями. Деригували атаками Сергій Косовський, Максим Нелюбін та Артем Козак.

Ближче до середини тайму гра перемістилася до центру поля, команди грали без особливо небезпечних моментів, використовуючи зупинки у грі, щоб попити води через неймовірну спеку. Та ось динамівці провели просто чудову атаку: Мочуляк на лівому фланзі класно прокинув м’яча та відразу ж побіг до штрафного майданчика, там партнери нав’язали боротьбу супернику, Ренат віддав м’яча під удар Лісовому, той ще далі на Терещенка, й під час метушні у боротьбі із захисниками той проштовхнув м’яча низом у дальній кут воріт!

Одесити відповіли небезпечними ударами зі стандартів: спочатку Адаменко після штрафного пробив вище поперечини, а потім хтось із гравців «Чорноморця» не влучив по м’ячу після хитро розіграного стандарту поблизу динамівських воріт.

У другому таймі гра проходила за таким же малюнком – «Динамо» більше атакувало, «Чорноморець» переважно захищався, гостро контратакуючи. Непогано з гострого кута пробивав Косовький – трохи неточно. Тим часом господарі скористалися короткочасною незібраністю захисту киян та провели дві доволі небезпечні атаки. На щастя, в завершальній стадії гравцям не вистачило влучності.

А ось наша команда своїми моментами скористалася повною мірою. Спочатку підопічні Юрія Дмитруліна отримали право на небезпечний штрафний удар метрів у 20-ти від воріт, майже по центру. Косовський сильно пробив у стінку, від якої м’яч відскочив прямо до Лісового, й Данило не залишив шансів воротарю, пробивши повз нього в правий від себе кут воріт!

А ще за кілька хвилин Мочуляк чудово виконав стандартне положення, й м’яч рикошетом від когось із захисників опинився у воротах.

На останній хвилині основного часу динамівський захисник порушив правила у своєму штрафному майданчику, за що арбітр призначив пенальті. Бабогло чітко його реалізував, дещо скоротивши відставання в рахунку.

Впевнена виїзна перемога дозволяє нашій команді розраховувати на сприятливий результат за підсумками двох поєдинків.

Нагадаємо, що матч-відповідь підопічні Юрія Дмитруліна та Артема Яшкіна проведуть 15-го червня в Києві.

ДЮФЛУ (U-16). Стиковий матч. 1-ша гра

11.06.2014. Поле Академії «Чорноморця». 150 глядачів

«Чорноморець» – «Динамо» – 1:3 (0:1)

«Чорноморець»: 12.Макарчук, 2.Богуцький, 18.Супряга, 16.Бабогло (к), 17.Кондратенко, 8.Адаменко (4.Ігуменов, 45), 3.Селезньов (6.Биков, 47), 9.Долинський, 7.Цокон, 10.Штогрін, 11.Гранчар.

«Динамо»: 1.Кобець (30.Санжаревський, 70), 8.Бабан (21.Радченко, 76), 3.Єдинак, 16.Мазур (23.Макаров, 76), 4.Дубинчак (2. Гайдук, 60), 9.Косовський (к), 18.Нелюбін (17.Корчебний, 72), 15.Козак (7.Ярмоленко, 60), 19.Мочуляк, 10.Лісовий, 22.Терещенко (20.Винниченко, 70).

Голи: Бабогло (79) – Терещенко (32), Лісовий (64), Мочуляк (68).

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото А.Куцан

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер