ДЮФЛУ (U-15). 3 тур. «Динамо» - КОДЮСШ «Арсенал» - 2:1. «Біло-сині» - перші у групі!

ДЮФЛУ (U-15). 3 тур. «Динамо» - КОДЮСШ «Арсенал» - 2:1. «Біло-сині» - перші у групі!

До звітної гри команди підійшли з діаметрально протилежними проміжними підсумками. 15-річні динамівці вже за підсумками двох турів забезпечили собі вихід до півфіналу, і лише диво могло завадити команді Олексія Дроценка посісти перше місце в групі, адже навіть за умови поразки у заключному турі та перемоги когось із суперників у парі УФК «Дніпро» - «Скала» в хід пішла би різниця забитих та пропущених м’ячів, яка набагато кращою була у динамівців.

Натомість «Арсенал» вже після двох турів втратив усі шанси на вихід до четвірки кращих, і у звітній грі «каноніри» грали виключно за престиж, а також перевіряли, на що вони насправді здатні на фоні такого суперника – команди найкращої школи в Україні. Тож у суперника «біло-синіх», незважаючи на відсутність турнірної мотивації, настрій на гру був серйозний, адже київське  «Динамо» завжди являє собою хороший подразник та мотивацію для будь-якого суперника.

Для динамівців ця гра стала хорошою розминкою напередодні двох вирішальних матчів сезону. У цій грі Олексій Дроценко отримав нагоду дещо змінити склад, надавши відпочинок деяким гравцям. Тож на лаві запасних опинилися Ілля Скрипник та Назар Волошин, які грали у старті у попередньому турі, у грі з непоступливим УФК «Дніпро».

«Біло-сині» розпочали гру у спокійному темпі, поволі накочуючи атаку за атакою на ворота суперників. Перевага динамівців знайшла своє відображення на табло на 18-й хвилині, коли шедевральний удар вдався Олександру Міщенку. Цей гол цілком може претендувати на звання найкращого голу турніру. Прийнявши пас після вертикального пасу, Міщенко розвернувся обличчям до воріт суперника й одразу пробив з розвороту, при тому що його опікали два гравці команди-суперниці. М’яч за ідеальною траєкторією влетів у самісіньку «дев’ятку», куди навіть не намагався дістатися голкіпер «канонірів» - це було би марно.

Після пропущеного м’яча «червоні» стали сміливіше йти вперед, й надалі вже обидві команди обмінювалися небезпечними дальніми пострілами.  Результату «каноніри» досягли у компенсований до першої 35-хвилинки час, коли Василь Суботенко сміливо прорвався по центру до лінії штрафного майданчика «біло-синіх» та завдав влучного пострілу в нижній кут воріт.

Другий тайм теж пройшов за відчутної переваги динамівців, яку вони невдовзі втілили у другий гол. Спрацювала заміна Олексія Дроценка, який все ж кинув у бій Назара Волошина, адже завдання перемагати у кожній грі ніхто не відміняв. На 51-й хвилині Волошин реалізував розіграну як по нотах атаку «Динамо», реалізувавши вихід сам-на-сам з голкіпером.

Динамівці мали кілька хороших нагод, аби забити ще, але припасли свою результативність для вирішальних ігор за чемпіонство.

Посівши перше місце в групі з максимальним результатом, команда Олексія Дроценка впевнено дивиться у півфінал, який «Динамо» U-16 проведе п’ятницю, 29 червня.  Початок гри за участі нашої команди у Щасливому – о 18:00.

ДЮФЛУ (U-15). Фінальний турнір. 2-й тур

27.06.2018. Щасливе. Стадіон «Княжа-Арена».

 «Динамо» (Київ) – КОДЮСШ «Арсенал» - 2:1 (1:1)

Голи: 1:0 – Міщенко (18), 1:1 – Суботенко (35+), 2:1 – Волошин (51)

Стартовий склад «Динамо»: Ігнатенко, Боль, Опанасенко, Базілєєв, Ставничий, Хацкевич, Відошевич, Мельник, Міщенко, Деміденко, Малиш.

На заміну вийшли: Хрипчук, Скрипник, Волошин.  

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер