»Динамо» - «Унтерхахінг» - 3:3. Два різних тайми

»Динамо» - «Унтерхахінг» - 3:3. Два різних тайми

На третій день перебування на тренувальному зборі в Іспанії в графіку «Динамо» був контрольний матч. Вранці в день поєдинку команда провела тренування, а пообідавши і відпочивши вирушила на стадіон.

Традиційно під час проведення зборів і контрольних матчів на Піренейському півострові динамівці опиняються в центрі уваги українців, які працюють в місцевих краях. Не змінилася добра традиція і цього разу: півсотня співвітчизників дружньо підтримувала команду.

Як прийнято у перших товариських матчах, в кожному з таймів вийшли різні склади. До перерви Юрій Сьомін задіював гравців, які переважно виступали в основному складі восени минулого року. Лінію захисту склав квартет Ель Каддурі, Михалик, Діакате та Бетао, функції опорних півзахисників виконували Єременко і Гіоане, за фланги півзахисту відповідали Кравченко і Гусєв, на вістря атаки висунули Бангура, під яким розташувався Мілевський.

Із стартовим свистком арбітра кияни пішли в атаку і в першу третину тайму повністю переграли суперника. Блискучі можливості відкрити рахунок втратили Кравченко, Мілевський, Гусєв. Гол, як говориться, назрівав, і його автором став лідер команди Артем Мілевський. До речі, окрім забитого м'яча, Артем віддав дві результативні передачі на Бангура. Не можна сказати, що «Динамо» настільки погано грало в захисті, але перші два контрвипади німців були результативними. Помилилися захисники, які персонально поступилися в боротьбі супернику, не врятував воротар. Програвати маловідомій команді, нехай і на даному етапі підготовки, не входило в плани учасника Ліги чемпіонів. Мілевський і компанія пішли вперед, переважно граючи в технічний футбол із коротким пасом. Результат не змусив себе чекати: спершу Бангура, вийшовши віч-на-віч із голкіпером, зрівняв рахунок, а потім гвінеєць із десяти метрів не залишив шансів воротарю, потужно увігнавши м'яча під поперечину.

Друга половина зустрічі надала тренерському штабу і присутнім глядачам набагато менше задоволення. Була рівна боротьба, кожна із команд провела кілька небезпечних атак. Динамівці не зуміли нав'язати гру і позначити перевагу, був відсутній взаємозв'язок між лініями. Загальне враження про тайм зіпсував пропущений гол. У результаті матч закінчився внічию – 3:3.

Втім, це лише початок. Початок тривалого підготовчого циклу. Для того і проводяться товариські матчі, щоб випробувати в них різні тактики, змоделювати нові ігрові зв'язки. Наступний спаринг-матч «Динамо» проведе 22-го січня проти норвезького «Вікінга».

 

«Динамо» - «Унтерхахінг» - 3:3 (3:2).

«Динамо» (1 тайм):
Шовковський, Ель Каддурі, Михалик, Діакате, Бетао, Єременко, Гіоане, Кравченко, Гусєв, Мілевський, Бангура.

«Динамо» (2 тайм): Шовковський, Несмачний, Саблич, Верховцов, Пайович, Корреа, Ярмоленко, Алієв, Морозюк, Шацьких, Кравець.

Голи: Мілевський (12), Бангура (25, 38) – Конрад (13), А.Фінк (19), Шульц (66).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер