»Динамо» – «Шахтар»: суддівські призначення

Стала відома бригада арбітрів, які обслуговуватимуть центральний поєдинок першого кола, матч 14-го туру чемпіонату України з футболу, в якому «Динамо» прийматиме донецький «Шахтар».

Суддя в полі – арбітр ФІФА Віктор Швецов з Одеси. Одесит народився 22 червня 1969 року; зайнявся суддівством у 1991 році, а в 2005 році почав обслуговувати матчі вищої української ліги. Категорію ФІФА Швецов отримав у 2008 році. На найвищому вітчизняному рівні відпрацював на 44 матчах.

Цього сезону одесит обслужив по одному матчу за участю «Динамо» та «Шахтаря». Динамівці в 6-му турі також удома обіграли ще одну донецьку команду – «Металург» (3:1), а «гірники» в 3-му турі на виїзді не змогли здолати полтавську «Ворсклу» (1:1).

Допомагати головному рефері на лініях будуть харків'яни – асистент арбітра першої категорії Сергій Букреєв та асистент арбітра ФІФА Олег Плужник. Резервним арбітром на поєдинок призначений представник Полтави, арбітр національної категорії Ігор Покідько.

Стежити за організацією матчу, а також оцінювати роботу арбітрів будуть делегат ФФУ Микола Желєзний (Суми) та інспектор ФФУ Володимир Туховський із Сімферополя відповідно.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер