»Динамо» - «Кривбас» - 1:0. Перша й остання перемога в лютому

Відкриття футбольного року в Києві пройшло у святковій атмосфері. Близько десяти тисяч глядачів прийшли суботнім днем на динамівську арену подивитися на гру своїх улюбленців у протистоянні з «Кривбасом». Місце суперника в турнірній таблиці не ввело в оману вболівальників, чиї надії на цікаву й гостру гру знайшли втілення на футбольному полі.

Останні контрольні ігри на зборі з Іспанії, з «Локомотивом» та «Зенітом», достатньо точно показали, на кого робитиме ставку Валерій Газзаєв у другій половині сезону. З «нових» облич можна відзначити Артема Кравця, який повернувся до стартового складу. Молодий нападник вийшов на вістрі атаки і весь перший тайм тримав у напрузі захист криворіжців. По центру в цьому йому активно допомагав Мілевський, а з флангів Шевченко і Ярмоленко. Перший тайм пройшов за невеликої територіальної переваги «Динамо», а «Кривбас» лише зрідка контратакував.

Розв’язка наступила після перерви. Валерій Газзаєв замінив Кравця на Ель Каддурі, закликавши Мілевського і Нінковича активніше діяти біля воріт суперника. Міг відкрити рахунок Мілевський, але удар динамівця з лінії воротарського майданчика був трохи неточний. Потім Нінкович ефектно скинув м’яча Ярмоленку, але під удар Андрія кинувся захисник, від ноги якого м’яч пішов на кутовий. З кожною хвилиною кияни все більше підсилювали тиск на ворота гостей і після кількох невикористаних моментів змогли відкрити рахунок. Шевченко пробив зі штрафного, м’яч влучив у «стінку», від якої відскочив до Вукоєвича. Хорват зорієнтувався миттєво й ефектно перекинув Каніболоцького, який необачно вийшов із воріт.

У двадцять хвилин, що залишилися, в кожної з команд були чудові моменти як, спершу, збільшити рахунок, а потім і зрівняти його. Шевченко вийшов віч-на-віч із Каніболоцьким, але пробив прямо в руки воротарю. А на останній хвилині зустрічі Шовковський, який занудьгував, не втримав в руках м’яча, надавши тможливість Штурку, якийй опинився поряд, пробити по порожніх воротах. Благо, на шляху м’яча, який летів у «рамку», опинився Алмейда.

Перша перемога в 2010 році дісталася «Динамо» ціною великих зусиль. Що ж, дорога до чемпіонства ніколи не буває легкою. Залишається побажати команді додавати від матчу до матчу, доставляючи грою і результатом своїм уболівальникам тільки позитивні емоції!

ДИНАМО – КРИВБАС – 1:0 (0:0)

«Динамо»:
1.Шовковський, 5.Вукоєвич, 7.Шевченко, 9.Ярмоленко (17.Михалик, 61), 10.Мілевський – кап, 11.Єременко, 21.Маграо, 22.Кравець (30.Ель Каддурі, 46), 25.Юссуф, 36.Нінкович (26.Несмачний, 87), 44.Алмейда.

«Кривбас»: 32.Каніболоцький, 4.Даниловський – кап, 10.Костишин (22.Штурко, 57), 16.Аголлі, 19.Кобахідзе, 23.Бартулович, 25.Жданов, 27.Кіцута, 30.Максимов, 44.Лисицький, 88.Льопа (17.Бюлюкбаші, 46; 21.Богомазов, 63).

Гол: Вукоєвич (69).

Дивіться фотогалерею матчу

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер