Драма суперника «Динамо» по ЛЄ «Мальме» у чемпіонаті Швеції

Драма суперника «Динамо» по ЛЄ «Мальме» у чемпіонаті Швеції

Перед останнім туром, який відбувся вчора, "Мальме" відставав від "Юргордена" на 3 бали, але мав кращу різницю м'ячів. У разі поразки "Юргордена" від "Норрчепінга" (команда без мотивації) і перемоги над "Оребру" команда з Мальме ставала б чемпіоном Швеції.

Опонент киян без проблем розбив на виїзді "Оребру" 5:0 і по ходу зустрічі чекав новин із Норрчепінга. А ось там розігралася справжня драма.

Лідер чемпіонату "Юргорден" станом на 14-ту хвилину поступався "Норрчепінгу" 0:2. Потужний старт господарів подарував "Мальме" надію на чемпіонський титул. Перший тайм так і завершився - 2:0 на користь "Норрчепінга".

У перерві та на початку другого тайму "Юргорден" зробив дві агресивні атакуючі заміни і гравці, які вийшли на поле, допомогли переламати хід зустрічі. Гості забили 2 голи за 15 хвилин і привели поєдинок до чемпіонської нічиєї.

Цікаво, що в разі поразки "Юргорден" завершив би чемпіонат навіть не на другому, а на третьому місці. Підсумковий розклад у Швеції вражає своєю конкуренцією:

1. "Юргорден" - 66 очок, м'ячі +34

2. "Мальме" - 65 очок, м'ячі +40

3. "Хаммарбю" - 65 очок, м’ячі +37

Тепер у "Мальме" попереду матч із "Лугано" в Лізі Європи, а до особистої зустрічі з "Динамо" (28 листопада) "Мальме" зіграє ще й матч Кубка Швеції.

"Оребру" - "Мальме" 0:5

Голи: Бенгтссон 11, Траустасон 15, Рікс 57, Розенберг 61, 67

"Мальме": Далін - Ларссон, Бенгтссон (Нільссен, 72), Кнудсен - Бергет, Левицькі, Бачіру, Траустасон (Голл, 75), Рікс (Антонссон, 85) - Молінс, Розенберг

*фото mff.se

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер