Дмитро Булатов: «Будемо посилювати безпеку на стадіонах»

Дмитро Булатов: «Будемо посилювати безпеку на стадіонах»

Саме цій темі була присвячена зустріч найактивнішої частини вболівальників із Міністром у справах молоді та спорту України Дмитром Булатовим та генеральним директором Державного концерну «Спортивні арени України» Сергієм Симаком.

За підсумками заходу учасники провели брифінг, на якому розповіли про досягнуті домовленості.

Дмитро Булатов (Міністр у справах молоді та спорту):

- Чемпіонат поновлюється 15-го березня. Друге: ми будемо посилювати охорону силами громадського порядку. Третє: проведено переговори з ключовими громадськими лідерами. Ми знайшли підтримку щодо додаткової охорони та забезпечення безпеки.

Я переговорив із Міністром внутрішніх справ, з першим віце-прем'єром і главою СБУ. Вони сказали, що постараються максимально закрити питання своїм ресурсом, але разом із цим ми підсилюємо безпеку силами громадських об'єднань, які на добровільній основі допомагають зберегти порядок. Це робиться для того, щоб уникнути можливих конфліктів, проблем і провокацій, як для зниження температури напруги, так і для додаткової безпеки.

Мені надійшла інформація про те, що «Таврія» і «Севастополь» отримали пропозицію виступати в чемпіонаті Росії, а не України. Зараз ми перевіряємо, наскільки ця інформація відповідає дійсності.



Сергій Симак (Генеральний директор ДК «Спортивні арени України»):

- Щодо готовності стадіонів, скажу, що державні арени повністю готові проводити матчі, у нас усі поля на належному рівні. Спілкувався з керівниками інших футбольних арен країни, які приймають матчі Прем'єр-ліги, вони також готові. Сподіваюся, 15-16 березня 21-й тур чемпіонату пройде на належному рівні з точки зору безпеки і комфорту.

Андрій Кореневський (Ультрас «Динамо» Київ)

- У суспільстві зараз непроста ситуація, але, чим раніше воно повернеться до нормального, стабільного життя, тим буде краще для всіх. І ми будемо сприяти цьому. Футбольні матчі повинні стати одним із таких факторів. Ми хочемо звернутися до нашого керівництва і попросити «Динамо» не брати участі в матчі зі «Спартаком». Вважаємо, в сьогоднішній ситуації проведення цієї зустрічі буде недоречним.

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В.Тимченко

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер