Діти з Київського міського центру реабілітації відвідали матч «Динамо» - «Маріуполь»

Діти з Київського міського центру реабілітації відвідали матч «Динамо» - «Маріуполь»

Вони отримали запрошення відвідати матч від віце-президента УЄФА Григорія Михайловича Суркіса. Передумовою до цього запрошення став візит Григорія Михайловича тиждень тому до Центру, вихованці якого цього та минулого року були серед дебютантів благодійного дитячого Віденського балу. Фахівці Центру подякували віце-президенту УЄФА за щире, чисте та небайдуже серце та благородне ставлення до вихованців Центру, зазначивши, що він надав найбільший лот для благодійності під час балу.

З 2017 року, з моменту свого створення, Київський міський центру реабілітації дітей з інвалідністю надає послуги дітям з особливими потребами віком від 4 до 18 років. За минулий рік фахівцями Центру було надано послуги понад 1500 родинам. У команді Центру працюють найкращі фахівці з фізичної реабілітації, лікувальної фізкультури, ерготерапії, кінезіотерапії, спеціальні корекційні педагоги, психологи, дитячі лікарі.

Тож сонячного суботнього дня близько 80-ти дітей, їхніх батьків та фахівців Центру, які їх супроводжували, вирушили на матч на стадіон «Динамо». Допомогли здійснити цей трансфер партнери ФК «Динамо», представники КМДА, які надали транспорт КП «Київпастранс».

«Мати можливість приєднатися до такого заходу – це велике щастя. Адже ми маємо бути відповідальними за своє майбутнє. Будувати красиве і комфортне місто, якісно навчати й виховувати дітей, щиро допомагати тим, хто цього потребує - аби вже через декілька років побачити, як наші сьогоднішні кроки дали гідний результат. Тому мені дуже імпонує філософія Київського міського центру реабілітаціі дітей з інвалідністю. Вона вкладена в одне слово – «РАЗОМ». Дитина, родина, фахівець, громада – це прекрасний приклад того, що лише об’єднавшись, разом ми можемо зробити наше життя і наше майбутнє щасливим і комфортним.  І в першу чергу - для дітей, тим паче для дітей з особливими потребами. Адже діти і є наше майбутнє!» - прокоментував участь у заході директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Симонов.

Від центру до стадіону дітей супроводжували і представники офіційного динамівського Фан-клубу. Вони приїхали до центру не з порожніми руками, а з подарунками від ФК «Динамо» - атрибутикою столичного клубу.

Після прибуття на стадіон, у гостей було вдосталь вільного часу до початку матчу, аби насолодитися його красою та поринути в атмосферу футбольного свята.

На стадіоні гостям було надано найкращі місця на центральному секторі, а також у VIP-ложі. А у перерві гри до них завітали Григорій Суркіс та Володимир Безсонов, аби привітати діточок та побажати приємного перегляду, а також подякувати фахівцям центру за їхню самовіддану працю.  

На той момент «Динамо» поступалося «Маріуполю» з рахунком 0:1. У другому таймі «біло-сині» відіграли один м’яч, але перемогу, на жаль, так і не вирвали. Проте це не надто вплинуло на настрій дітей, адже позитивних емоцій цього дня було набагато більше.

«Особисто я на стадіоні не вперше, а от наші діти – вперше, тому емоції зашкалюють і в нас, і у дітей. Сьогодні просто чудовий день! Це свято для всіх нас. Це справжня емоційна реабілітація. Велика шана і подяка Григорію Михайловичу за ці емоції, за його вчинок благодійності, а також за той шанс, який він подарував цим дітям» - поділилася враженнями директор Центру реабілітації Альона Терещенко.

«Я теж не вперше тут, я навіть сьогодні прийшла у своєму динамівському шалику, а сьогодні мені подарували новий. З Григорієм Михайловичем ми познайомилися на цій чудовій культурній події, яка відбулася кілька тижнів тому. Ті лоти, які передав Григорій Михайлович, допомогли нам зібрати суму у 833 тисячі гривень для Центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю. Більше того, його особистий приклад, його візит до Центру, те, що він приділив увагу та поспілкувався з дітьми, це велике щастя для нас та досягнення» - розповіла Марина Ігнатуша, ексклюзивний організатор Віденського балу в Києві.

«Сьогодні дійсно велике свято для нас. Ми вдячні Григорію Михайловичу і за запрошення, і за те, що він робить узагалі для розвитку футболу, і окремо за те, що він зробив для підтримки Віденського балу, який відбувся тиждень тому, і, зокрема, для діточок із обмеженими можливостями з нашого центру» - зазначив Герман Макаренко, голова організаційного комітету Віденського балу в Києві.

Сподіваємось, таких добрих вчинків буде все більше у нашому футболі, адже цей спорт створений для того, аби дарувати позитивні емоції.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер