«Динамо» U-15 і U-17: впевнені домашні перемоги на старті над «Кременем»

«Динамо» U-15 і U-17: впевнені домашні перемоги на старті над «Кременем»

Як і їхні колеги з U-14 і U-16, вони зустрічалися з кременчуцьким «Кременем», правда, приймали його вдома, в Києві.

Молодші динамівці під керівництвом Олександра Ситника і Володимира Самборського не залишили шансів супернику, перемігши їх з великим рахунком 5:0 (забитими м'ячами відзначилися Симчук - 3, і по голу записали на свій рахунок Ванат і Забарний). Під час матчу «Динамо» мало повну перевагу і в першому таймі, крім забитих м'ячів, ще не реалізувало безліч моментів. Словом, гра для нашої команди складалася добре. Після перерви суперник втомився, у господарів з'явилося більше простору, тому вдалося втілити в голи більше моментів.

Олександр Ситник (тренер «Динамо» U-15, на фото):

- Підготовка до сезону у нас вийшла зім'ятою, для тренувального процесу було мало часу. Після виходу з відпустки потренувалися всього тиждень, потім поїхали на турнір до Ужгорода, там протягом п'яти днів щодня проводили ігри. Багато хлопців були травмовані, тому довелося грати майже одним і тим же складом - тож футболісти отримали серйозне навантаження. Крім того, через недостатню підготовленість матчі на турнірі складалися для нас не зовсім вдало. З огляду на всі ці фактори, можу сказати, що стартовий поєдинок чемпіонату України ми провели на хорошому рівні.

Команда «Динамо» U-17, якою керують Олексій Дроценко і Євген Ястребинський, перемогли свого суперника з трохи меншим рахунком - 3:1. Спочатку відзначився Цитаішвілі, потім динамівці змусили помилитися суперника, і відзначитися автоголом, а в другому таймі третій м'яч записав на свій рахунок Мащенко. Крім цього, у другому таймі Цитаішвілі не реалізував пенальті. Пропустила наша команда в кінці першого тайму за рахунку 2:0: після простої подачі зі штрафного захисник не розібрався з воротарем, і останнього випередив нападник.

Євген Ястребинський (тренер «Динамо» U-17):

- Ми тренувалися в загальному складі всього тиждень - одні футболісти приїхали зі збірної, інші працювали в Києві, усі знаходилися в різних кондиціях. Але почали гру добре, активно, забили гол, потім другий. Потім почали часто порушувати правила, перетримувати м'яч, гра трохи вирівнялася. Другий тайм також почали активно, пішли вперед, забили м'яч, потім змусили захисника суперника зробити фол останньої надії, в результаті, в більшості довели гру до логічної перемоги. Ще створили ряд моментів, коли м'яч катався по лінії воріт, але не залітав у сітку.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер