«Динамо» (U13) зі стовідсотковим показником вийшло до чвертьфіналу Minsk Cup-2020

«Динамо» (U13) зі стовідсотковим показником вийшло до чвертьфіналу Minsk Cup-2020

У заключному турі групового етапу підопічні Сергія Процюка та Руслана Попова зустрічалися з ФК «Мінськ-2». Після двох перемог напередодні «біло-синіх» влаштовувала й нічия у звітному поєдинку, аби посісти перше місце у групі, але хлопці вийшли на поле зарядженими лише на перемогу.

Відразу «закривши» суперника на його ж половині поля, динамівці доволі швидко повели в рахунку. Причому взяття воріт вийшло курйозним. Після вкидання ауту на лівому фланзі, біля кутового прапорця, Коваль прострілив у воротарський майданчик, де був один воротар, але голкіпер мінчан, намагаючись спіймати м’яча, пропустив кулю під собою прямо в ближній кут.

Надалі команди не балували моментами – було багато боротьби в центрі поля. Традиційно тренерський штаб варіював складом, давши пограти всім футболістам. Хорошу нагоду відзначитися мав Грамчук, який завдяки індивідуальним діям вийшов віч-на-віч із воротарем, але пробив повз ворота. Але вже за хвилину Титов продерся до штрафного майданчика з лівого флангу й завдав класного обвідного удару в дальній кут.

У подальшому команди відповідали моментом на момент. У динамівців непогано пробивав Амелін, віч-на-віч із воротарем виходив Карбовський, але пробив занадто слабко. Натомість біля протилежних воріт нападники мінчан кілька разів небезпечно вибігали в атаку, але в усіх випадках до останнього відпрацьовували наші захисники й в останній момент заважали завдати прицільного удару по воротах. Тож до кінця гри рахунок більше не змінювався.

«Динамо» – ФК «Мінськ-2» – 2:0

«Динамо»: Мартинов, Вабіщевич, Волошин, Михайленко, Коваль, Школьников, Черчукан, Гандера, Титов, Грамчук, Бурлаков. На заміну виходили: Моїсеєв, Журба, Дорошенко, Самсоненко, Полячонок, Амелін, Карбовський.

Голи: Коваль (7), Титов (28).

У підсумку, київське «Динамо» набрало максимальну кількість очок та посіло перше місце у групі. У чвертьфіналі, який відбудеться у п’ятницю, 28 лютого (початок – о 9:20 за київським часом), «біло-сині» зіграють із білоруським БАТЕ, що посів друге місце у групі «В».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер