«Динамо» (U13) поступилося БАТЕ у чвертьфіналі Minsk Cup-2020

«Динамо» (U13) поступилося БАТЕ у чвертьфіналі Minsk Cup-2020

Кияни, вигравши всі матчі на групового етапі, посіли перше місце й вийшли у чвертьфіналі на білоруський БАТЕ, який у своїй групі став другим після московського «Динамо» (при цьому москвичі виграли всі матчі із фантастичною різницею м’ячів – 32:0).

Перший тайм вийшов не надто видовищним. І якщо динамівці свій шанс не використали, коли Черчукан здалеку пробив вище воріт, то білоруси сповна скористалися помилкою флангового захисника, й нападник БАТЕ вдало замкнув простріл із правого флангу. Справедливості заради, варто зазначити, що до перерви підопічні Сергія Костюка та Руслана Попова зрівняли рахунок, коли Грамчук вибіг у контратаку, віддав пас на Бурлакова, і той пробив точно в кут. Утім, арбітр зафіксував положення поза грою у нашого нападника, хоча після гри визнав, що помилився, передивившись епізод із взяттям воріт.

Футболісти БАТЕ грали, відштовхуючись від рахунку. Одного разу нашу команду врятувала поперечина після удару зі штрафного ледь не з центру поля, а ще в одному епізоді Мартинов врятував після виходу суперника віч-на-віч, парирувавши удар ногою.

Динамівці же практично весь другий тайм провели на половині поля БАТЕ, але кожного разу за хорошої нагоди не вистачало самої малості. Грамчук міг пробивати з центру штрафного майданчика – захисник в останній момент кинувся в ноги та завадив завдати удару, Самсоненко вийшов до воріт, але пробив занадто слабко в руки воротарю, двічі пробивав по воротах Бурлаков – одного разу удар прийшовся в руки голкіпера, а після другого м’яч пролетів вище воріт, так само в руки воротарю пробив Гандера з лінії штрафного майданчика.

«Динамо» – БАТЕ – 0:1

«Динамо»: Мартинов, Дорошенко, Волошин, Вабіщевич, Титов, Школьников, Гандера, Черчукан, Самсоненко, Журба, Карбовський. На заміну виходили: Михайленко, Грамчук, Коваль, Бурлаков, Полячонок, Амелін.

Гол: (9).

У підсумку, мінімальна поразка «Динамо», яка означає, що «біло-сині» тепер боротимуться за 5-8 місця на турнірі. Перший матч втішного плей-оф відбудеться у суботу, 29 лютого, о 10:20 за київським часом.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер