«Динамо» – «Стяуа»: останні новини перед грою

«Динамо» – «Стяуа»: останні новини перед грою

Головна відмінність майбутньої зустрічі від трьох попередніх матчів полягає в тому, що наші хлопці вперше зіграють, можна сказати, на своєму полі. Гра пройде в Сан Педро, на стадіоні, який входить до тренувального центру в Марбельї.

Кілька слів про саме місце майбутньої гри. Це справжній футбольний рай для клубів, які готуються до нових футбольних випробувань. Щороку більше 50 команд приїжджають та повертаються до цього футбольного оазису, який має 56,000 квадратних метрів зелених полів найвищої якості. На цій території розташовуються чотири поля стандартного розміру, чотири для гри 7x7 та чотири зони для тренувань воротарів.

У майбутній зустрічі головний тренер нашої команди Олег Блохін, разом зі своїми помічниками (на фото), не відійде від прийнятої стратегії й знову використовує в кожному з таймів повністю різні склади.

Делегація «Стяуа», із затримкою через сильний снігопад рейсу з Бухареста, на 4,5 години прибула на свій другий іспанський збір до Малаги 26 січня. Він триватиме до 6 лютого.

Учора о 10.30 футболісти провели тренування, яке тривало 80 хвилин.

Повідомляємо, що на першому зборі бухарестські армійці не виграли жодного контрольного поєдинку, зігравши внічию 0:0 із бременським «Вердером», поступившись швейцарському «Люцерну» 0:1, азербайджанському ФК «Баку» 0:2 та зігравши проти берлінського «Уніона» 1:1.

Матч динамівців зі «Стяуа» розпочнеться на головному стадіоні тренувального центру в Марбельї (вміщує 1,200 глядачів) о 18.15. Наші футболісти зіграють у білому комплекті форми, а їхні суперники в червоно-синіх кольорах. Погода на час стартового свистка арбітра: +12, змінна хмарність, можливий невеликий дощ.

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В.Раснера, www.steauafc.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер