«Динамо» – «Шахтар»: погляд із табору суперника

«Динамо» – «Шахтар»: погляд із табору суперника

Про те, який настрій панує у стані нашого суперника перед грою,судіть із передматчевих висловлювань головного тренера та гравців, які вони висловили за допомогою офіційного сайту «гірників»:

Мирча Луческу (головний тренер)

- На боці киян буде, звичайно ж, повний стадіон, який буде впливати як на нас, так і на своїх гравців, і на арбітра, напевно! Але мені би не хотілося, щоб повторилося те, що сталося в нашому матчі з «Дніпром», коли очевидні помилки суддівства призвели до того, що ми втратили три очки. Саме ті три очки, які зараз відокремлюють нас від «Динамо». Тому зараз ми з киянами не рівні за очками, як мало би бути!

Марлос (півзахисник)

- Буде дуже важливе протистояння. Перемога допоможе нам зрівнятися за очками з киянами. На полі буде війна, тому що виграти хочуть усі, але нам це важливіше. Ми маємо сконцентруватися та досягти бажаного результату. У «Динамо» всі футболісти сильні фізично, вони це будуть використовувати проти нас. Відзначу хіба що Жуніора Мораеса – він більш інтелігентний гравець та може здивувати чимось на полі.

Едуардо (нападник)

- Ми завжди дуже ретельно готуємося до матчів із киянами, прирівнюючи їх до ігор Ліги чемпіонів. Вони пропустили в чемпіонаті лише два м'ячі. Але не факт, що проти «Шахтаря» повториться та ж історія. Важко передбачити, як буде діяти суперник, можуть бути й сюрпризи. Але все, що стосується тактики та стилю гри «Динамо», стане зрозумілим уже з перших хвилин матчу. Для нас головне – перемогти, нічия буде негативним результатом для «Шахтаря».

Олександр Гладкий (нападник)

- Ми чудово розуміємо важливість цієї гри та готуємося до неї дуже серйозно. Це наше українське дербі! Класика, нічого нового. З «Динамо» завжди дуже цікаві та складні ігри. Зробимо все, щоб порушити цю їхню традицію та припинити безпрограшну серію «Динамо».

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер