«Динамо» - «Шахтар»: новини в день гри

«Динамо» - «Шахтар»: новини в день гри

Форма команд

Серед інших питань було затверджено, у формі яких кольорів проведуть матч суперники. Динамівці зіграють у білих футболках та синіх шортах, тоді як «гірники» вийдуть на поле в помаранчевих футболках та чорних шортах. Воротар «Динамо» зіграє в чорній формі, його колега по амплуа із «Шахтаря» - у блакитній. 

Квитки

У день гри в касах та онлайн усе ще можна придбати квитки практично всіх цінових сегментів, від 60 до 1000 гривень. 

Квитки можна придбати в касах на Троїцькій площі, біля станції метро «Олімпійська», а також у касах стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського. Крім того, у день матчу працює додаткова каса на Спортивній площі (вхід на стадіон із боку «бесарабських воріт»). Каси будуть відчинені до завершення першого тайму. 

Закликаємо не купувати квитки у перекупників або в неофіційних точках продажу. Наголошуємо, що найлегший спосіб придбати квитки – онлайн на сайті партнера клубу, компанії Esport, де ви самостійно можете обрати найзручніші місця.

Нагадаємо, що відвідувачі матчів на «Олімпійському» тепер не мають потреби роздруковувати квитки, придбані в Інтернеті. На стадіоні працюють нові вхідні термінали зі сканерами, які зчитують квитки з екранів мобільних пристроїв - смартфонів, планшетів. Це стало можливим завдяки партнерству нашого клубу з НСК «Олімпійський», компанією Favorit Sport і квитковим оператором Esport.

Вхід для дітей

Вхід для дітей до 7 років (включно) у супроводі дорослих безкоштовний без надання окремого місця та за пред'явлення копії свідоцтва про народження.

Трансляція

У прямому ефірі матч транслюватиметься на телеканалі «2+2», онлайн-каналі FootballHub, а також на офіційному YouTube каналі київського «Динамо», де відбудеться розширена трансляція гри. Пряме включення зі стадіону розпочнеться о 19:10. 

Паркінг

У день матчу доступ на паркінг НСК «Олімпійський» матимуть лише відвідувачі з відповідними перепустками. Якщо у вас немає парк-пасу, нагадуємо про можливість скористатися підземним паркінгом «Троїцький». Паркінг працює цілодобово та знаходиться поруч зі стадіоном (метро Олімпійська, заїзд із вулиці Фізкультури, біля готелю Park Inn). Деталі: +380673246089, +380443920778.

Зміни в роботі метрополітену 

У день матчу можливі деякі зміни в роботі столичного метрополітену. Перед початком гри можливе обмеження (закриття) на вхід для пасажирів станції «Олімпійська». Після її закінчення, з метою забезпечення належного перевезення пасажирів, можливе обмеження на вхід станцій «Палац спорту», «Олімпійська» та «Площа Льва Толстого». Механізм застосовується з міркувань безпеки для уникнення масового скупчення пасажирів на платформах станцій.

Нагадаємо, ворота «Олімпійського» відкриваються за дві години до стартового свистка. Чекаємо вас на стадіоні!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер