«Динамо» – «Металург» (З): експертна думка

«Динамо» – «Металург» (З): експертна думка

- Як би ви охарактеризували нинішній сезон для «Динамо»?

- Напевно, місце команди в чемпіонаті говорить сама за себе. Для Києва третя сходинка - катастрофа. З іншого боку, перебудова потрібна була давно. Можливо Блохін правий у тому, що спершу потрібно зробити два кроки назад, щоб потім три - вперед. І все ж будемо сподіватися, що наступного року і далі подібних провалів не повториться, а Київ буде справжнім Києвом.

- Чим буде для «Динамо» заключний поєдинок сезону проти запорізького «Металурга»?

- На жаль, вже минули часи, коли грають за прапор, за батьківщину... Звичайно, кажуть, що будуть грати за честь, за гідність, для вболівальників, але є безліч прикладів, коли ці слова розходяться з ділом.

- «Динамо» намагатиметься взяти гору над «Металургом» перед власними уболівальниками? Або ж ми швидше станемо свідками товариської зустрічі?

- Ні, товариського поєдинку точно не буде. Але якщо не перемагати Запоріжжя, то я вже не знаю, які слова підбирати. Сезон і так провальний. Виграти - виграють, але також потрібно продемонструвати якусь гру ...

- Ми побачимо в цьому матчі і молодих футболістів?

- Звичайно, проти «Металурга», швидше за все, будуть внесені зміни в складі. Свій шанс можуть отримати і молоді Цуриков з Буяльським.

- Як ви вважаєте, влітку у «Динамо» будуть серйозні кадрові зміни?

- Якщо тренерський штаб зробить ставку на виконавців, які грали в нинішньому чемпіонаті України, то і в наступному сезоні знову можуть виникнути проблеми.

- А які позиції, на ваш погляд, вимагають посилення?

- По одному хорошому виконавцю в кожну лінію вже точно не завадило б. В останньому матчі з «Таврією» дуже слабо в обороні відіграли Селін з Михаликом. Не хочу нікого образити, але здалося, що Євген вийшов на поле вперше. А що стосується Михалика, то пара Хачеріді-Віда виглядає куди впевненіше. У центрі поля «Динамо» відбирає дуже мало м'ячів. Ця функція, в основному, лежить на плечах Гармаша. Необхідний ще один гравець з такою ж самовіддачею і зарядженість на боротьбу, яку демонструє Денис у своїх найкращих поєдинках.

- Ваш прогноз на майбутній поєдинок?

- Думаю, як би там не було, «Динамо» має легко обігравати «Металург». Поставлю на 3:1 на користь господарів.

www.fcdynamo.kiev.ua

* фото А.Лукацький

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер