«Динамо-2» в Туреччині: день 6 -й

«Динамо-2» в Туреччині: день 6 -й

Дійсно, в останні дні погода дуже радує делегацію «Динамо-2», адже хмари змінилися сонцем. Хоча так відразу і не зрозумієш, що з цього краще хлопцям під час тренувань. А ось з неприємних моментів відзначимо досить сильний і холодний вітер, що дме з гір у бік моря. Якщо на території готелю його практично не помічаєш, то, вийшовши на тренувальне поле або пляж, він пронизує до кісток.

Власне, саме на пляжі і відбулося ранкове тренувальне заняття «біло-синіх». Отримавши установку від Олександра Хацкевича в безпосередній близькості від моря, футболісти взялися за справу. Наставник запропонував своїм підопічним комплекс вправ на швидкісно-силову витривалість.

Поки ж гравці бігали по піску і виконували різні вправи, поспостерігати за діями партнерів прийшов і захисник Дмитро Рижук, який вже кілька днів перебуває в лазареті, але зовсім скоро повернеться до загальної групи.

В цілому ж , з усією запропонованою роботою футболісти впоралися на відмінно, хоча під кінець заняття у деяких вже зводило ноги.

По закінченні ранкового тренування хтось вирушив ще й в тренажерний зал, в той час як решта - в номер і на обід.

О 17:00 команда почне вечірнє тренування .

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер