«Динамо-2» у фіналі Меморіалу Макарова зустрінеться з «Десною»

«Динамо-2» у фіналі Меморіалу Макарова зустрінеться з «Десною»

Підопічні Олександра Хацкевича (на фото) пропустили першими на 16-й хвилині, але незабаром відновили рівновагу, завдяки зусиллям Гемеги, який подав кутовий, та Акубардії, який прицільним ударом метрів із 11-ти спрямував м'яча до сітки. За 10 хвилин свою команду вивів уперед Савченко, проте за дві хвилини суперник ударом зі штрафного зрівняв рахунок.

Утім, на перерву динамівці таки пішли, ведучи в рахунку. Це активний Акубардія пройшов із м'ячем, увірвався до штрафного майданчика, віддав пас, хтось у метушні пробив, і Хльобас першим встигнув на добивання. Незадовго до фінального свистка Нечай зміцнив перевагу «біло-синіх». Отримавши м'яча біля штрафного майданчика, він увірвався по місцю правого інсайда й влучно пробив у дальній кут. Останній м'яч суперника вже нічого не вирішував.

Відзначимо, що у фіналі підопічні Олександра Хацкевича зустрінуться з чернігівською «Десною». Матч пройде в манежі клубної бази «Динамо» 26-го січня й розпочнеться о 13.00.

«Динамо-2»: Волинець (Бонь, 46), Чорноморець, Скидан (Лухтанов, 46), Трубочкін, Акубардія, Цибульник, Панфілов (Козак, 46), Савченко, Гемега (Лях, 62; Нечай, 78), Маїк, Хльобас.

Голи: Акубардія (22), Савченко (32), Хльобас (41), Нечай (85) – (16), (34), (88).

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото А.Лукацького

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер