«Динамо» U19 в Туреччині. День 9: екватор збору

«Динамо» U19 в Туреччині. День 9: екватор збору

Юнацька команда київського «Динамо» перетнула екватор збору, який цьогоріч проходить у Анталії.

Як і днем раніше, динамівці двічі виїзджали до футбольного центру, аби провести свої заняття.

Розпочалося ранкове заняття з розминки, яка крім комплексу вправ для підготовки тіла до фізичного навантаження, включала в себе ігрові вправи з м'ячами. Тут від гравців вимагалися якісні передачі та прийом м'яча.

Після цього слідувала основна частина роботи, серед якої основний акцент був зроблений на грі в глибину. Завдяки вправі де одна з команд мала чисельну перевагу, було необхідно правильно побудувати атаку і результативно її завершити.

Повноцінну участь у тренуванні також взяв Ігор Горбач, який напередодні займався за індивідуальною програмою.

Вечірнє тренування було більшою мірою спрямоване на підготовку до майбутнього спарингу. Головний акцент заняття був зроблений на моделювання гри проти збірної Іраку U20, а також на колективний пресинг.

Завершилося вечірнє заняття відпрацюванням стандартних положень та серією пенальті. Умови пробиття ударів з одинадцятиметрової позначки дуже прості: хто забиває той залишається у грі, хто не реалізовує – покидає поле. Проте юні динамівці були настільки влучними, що змагання затянулося і лише свисток Ігоря Костюка про завершення тренування зупинив цей змагальний процес. Переможець цього вечора так і не визначився, адже ціла група гравців удар за ударом потрапляла у ціль.

Вже завтра, 30 січня, о 14:30 за київським часом «Динамо» U19 проведе спаринг проти збірної Іраку U20. Гра транслюватиметься у прямому ефірі на офіційному каналі «Динамо» у YouTube, а також на каналі «Динамо ТБ».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер