Динамівці долучилися до освітнього онлайн-проекту МОН України

Динамівці долучилися до освітнього онлайн-проекту МОН України

"Всеукраїнська школа онлайн" - це спільний проект Офісу Президента України, Міністерства освіти та науки України, комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій і громадської спілки "Освіторія". Із початку квітня учні 5-11 класів нашої країни у період карантину мають можливість отримувати навчальні матеріали у сучасному та зручному онлайн-форматі. Уроки з 11 шкільних предметів транслюються загальнонаціональними телевізійними каналами, а також викладаються на Youtube-каналі Міністерства освіти та науки. 

До участі в зйомках уроків із різних шкільних дисциплін був залучений і цілий ряд футболістів нашої команди: Георгій Бущан, Сергій Сидорчук, Віталій Миколенко, Денис Бойко, Артем Бєсєдін, Микита Бурда, Олександр Караваєв.

Наприклад, Георгій Бущан знявся в спортивно-танцювальній розминці "Руханка" і відвідав урок біології, а Віталій Миколенко допомагатиме школярам освоювати геометрію.

"Я завжди підтримую ініціативи, в яких є користь і сенс, - розповів у коментарі офіційному сайту "Динамо" голкіпер Георгій Бущан. - "Всеукраїнська школа онлайн" - це державний проект для школярів, який показують по 11-ти телевізійним каналам країни.

Якщо говорити про "Руханку", то вона включає в себе фізкультуру і танцювальні вправи під музику. Я брав участь у танцях (сміється). Окрім цього, побував на відкритому онлайн-уроці біології для 8-го класу. Причому у нас була конкуренція: ми брали участь один на один із футболістами "Шахтаря".

Це загальнорозвиваючий проект для школярів, але було корисно і нам, футболістам. Те, що ми проходили на цьому уроці біології, я, на превеликий жаль, не пам'ятав зі шкільної програми, оскільки у нас був спортивний спецклас у академії, ми постійно їздили на збори, тому деякі теми в шкільний час обійшли нас стороною".

Цікаво було повернутися за шкільну лаву і для захисника Віталія Миколенка: "Із задоволенням взяв участь у цій освітній онлайн-програмі для школярів, завдяки якій вони навчатимуться разом із нами. Радий, що ми подаємо їм хороший приклад тим, що теж приходимо та вчимося на деяких уроках у цій онлайн-школі.

Я побував на уроці геометрії для 8-го класу. Чесно, я був радий знову сісти за парту, зануритися в навчання. Свого часу в школі я вчився не з таким інтересом, як на цьому уроці, тоді у мене, на жаль, ще не було такої зацікавленості. Зараз же я повністю вникав у предмет. Мені дуже сподобалося те, як учитель роз'яснював урок. Вважаю, що така програма приверне увагу дітей, їм буде цікаво дивитися і вникати в ці уроки. Якби я зараз навчався в школі, мені б точно сподобалося".

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер