Динамівці у символічній збірній весняної частини 1-ї ліги

Динамівці у символічній збірній весняної частини 1-ї ліги

На кожну позицію символічної збірної було названо трійку найкращих. В результаті один динамівець, Сергій Мякушко, увійшов до «основного складу», інші четверо опинилися в «резерві».

В іншому матеріалі авторитетне видання зазначило, що за підсумками весняної частини турніру команда Олександра Хацкевича посіла четверте місце в лізі за кількістю набраних очок.

Центральні захисники

3. Віталійс Ягодінскіс

Латвійський захисник навесні прогресував із кожним матчем та в підсумку дослужився до капітанської пов'язки своєї команди. Хоча його напарники змінювалися (Рижук, Братков, Лухтанов), сам Віталійс був традиційно надійним. Окрім досягнень суто оборонних, почав ще й сміливо ходити в атаки. Гол Полтаві показує, що й тут Ягодінскіс може бути корисним своїй команді.

Центральні півзахисники

3. Олексій Савченко

Універсал півзахисту Динамо-2 навесні чудово відіграв в опорній зоні. Нерідко саме він починав результативні атаки своєї команди першим пасом, а також загрожував чужим воротам, непогано виконуючи стандарти.

Праві півзахисники

2. Віталій Гемега

У першій частині сезону Гемега був у лазареті, але навесні з подвоєною енергією почав відпрацьовувати й за пропущений період. В його активі переможний гол у ворота Олімпіка та просто феєрична гра на фланзі. Віталій у своїй манері борознив фланг, завжди навантажуючи опонентів та спрямовуючи м'ячі до штрафного майданчика, а ще був корисним у завершальній стадії.

Ліві півзахисники

1. Сергій Мякушко

Навесні: 10 матчів, 6 голів, 4 потрапляння до основного складу збірних туру, герой 27 туру, автор найкращих голів 23 та 27 турів.

Мякушко й у першій частині сезону грав ефектно та помітно, але навесні він просто підкорив своєю активністю, дриблінгом та ударом. В його активі просто феєрична гра з титанівцями та сумчанами, а також вирішальний внесок до сенсаційної перемоги своєї команди над Олімпіком.

Нападники

3. Олег Маїк

Щось є у цьому з виду недолугому нападнику – те, що дозволяє йому вигравати конкуренцію у навіть більш обдарованих, яскравих форвардів. Маїк – чіпкий, непоступливий, від нього багато користі не лише в завершенні, але й у підіграванні. Хоча він забиває мало (потрібно працювати над реалізацією), але нерідко саме його скидки дозволяють задавати новий вектор атак, виборювати важкі м'ячі.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер