Динамівці в символічних збірних 10-го туру Ліги Парі-Матч

Динамівці в символічних збірних 10-го туру Ліги Парі-Матч

Журналісти сайту Football.ua до своєї збірної туру включили центрального захисника «Динамо» Євгена Хачеріді, центрального півзахисника Дениса Гармаша, а також флангового півзахисника Віктора Циганкова.

Крім того, до символічної збірної за версією видання потрапив орендований «Олександрією» динамівець Роман Яремчук, який відзначився дебютним дублем у Прем’єр-лізі.

До збірної туру за версією порталу UA-Football.com потрапили динамівці Сергій Сидорчук та Андрій Ярмоленко. Компанію Роману Яремчуку цього разу склав ще один орендований «Олександрії» динамівець – Андрій Цуріков. Для кожного з цієї четвірки потрапляння до збірної туру за версією видання – перше у цьому сезоні.

Віктор Циганков, Андрій Ярмоленко та Роман Яремчук – ті ж самі прізвища можна знайти в символічній збірній, яку склав сайт footclub.com.ua. До слова, Ярмоленко потрапив до збірної туру «Футбольного клубу» вже втретє в сезоні, в той час як Циганков та Яремчук – уперше.

Веб-сайт footboom.com обмежився включенням до топ-11 туру Андрія Ярмоленка та Романа Яремчука, не відзначаючи інших динамівців.

Підіб’ємо підсумок: до збірних 10-го туру за версіями редакцій різних видань потрапили динамівці Євген Хачеріді, Денис Гармаш, Віктор Циганков, Сергій Сидорчук, Андрій Ярмоленко, а також орендовані Андрій Цуріков та Роман Яремчук.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер