Динамівці – про перемогу на турнірі «Наше будущее» в Мінську

Динамівці – про перемогу на турнірі «Наше будущее» в Мінську

Денис Борсук, старший тренер «Динамо» (U11):

- Півфінал, проти «Лис-2018», вийшов для нас набагато кращим, ніж матчі групової стадії. Хлопці знайшли свою гру, багато чого виходило, узяли м’яча під свій контроль, було помітне бажання вийти до фіналу. Забивши чотири м’ячі ще до перерви, у другому таймі ми вже робили заміни, аби хлопці відпочивали та економили сили на вирішальний матч.

Щодо фіналу, то передивлялися матчі «Краснодару», аналізували їхню гру, й суперник зіграв так, як ми й очікували. Але наші футболісти практично на сто відсотків виконали установку на гру й не дали їм жодних шансів.

Щодо футболістів, які проявили себе на турнірі, можу відзначити нападника Максима Гололобова. Він отримав шанс проявити себе в першій команді, і скористався ним, забивши дуже важливі м’ячі,  тому числі й у фіналі. Інші футболісти зіграли не нижче, а деякі й вище свого рівня, продемонстрували самовіддачу, спортивну агресію у відборі.

У подальшому плануємо два дні відпочити, а за кілька тижнів на нас чекає участь у турнірі «Динамо Cup», який пройде в Києві.

Данило Єрмак, капітан «Динамо» (U11), найкращий гравець турніру «Наше будущее»:

- Початок турніру нам відверто не вдався. Якщо не могли забити на початку гру, починали нервувати, поспішати в атаці та припускатися помилок у захисті. Але перемога над «Форвардом» у останньому турі першого етапу додала нам упевненості, й надалі ми показували вже кращу гру. Незважаючи на перемогу з великим рахунком у фіналі, найважчим суперником я би назвав саме нашого суперника по вирішальному матчі. Та й загалом турнір пройшов на високому рівні, усі команди проявили себе добре. Щодо моєї особистої нагороди, то, звісно, приємно отримувати відзнаку. Це вже не перша нагорода для мене, але головне – це перемога команди.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер