Денис ГАРМАШ: «Аякс» грав краще»

Денис ГАРМАШ: «Аякс» грав краще»

- Цей матч показав, що нам є куди рости. У суперника було більше моментів. Ми намагалися не пропустити і відродити інтригу, забити гол.

Після гри у всіх поганий настрій. Хоч результат нічийний, у «Аякса» було більше моментів, вони грали краще. Нам ще потрібно тренуватися.

- У другому таймі у «Динамо» в атаці зовсім нічого не виходило...

- Ми почали гру добре, перших хвилин десять... А потім або ми задихнулися, або вони зрозуміли, як ми граємо, і вони почали виходити у пресинг. І у них теж були моменти в першому таймі. У другому таймі ми всі поспішали, аби швидше відкрити рахунок, і щоб відродилася інтрига. Можливо, через цей поспіх ми втрачали м'яч. Нам хотілося швидше забити гол, щоб подарувати надію. Але у нас нічого не виходило, замість цього були обрізки, контратаки на наші ворота.

- Перехід на гру у два форварди теж не призвів до ударів по воротах «Аякса»...

- Ми вибрали тактику грати через фланги і подавати до штрафного. Ми почали грати так, щоб подавати м'ячі з флангу на нападників. Але це нічого нам не принесло.

- Як оціниш дебют Супряги?

- Хороший, швидкий нападник. Гадаю, у нього все попереду. Хороший дебют, із чим його можна було би привітати. Шкода тільки, що команда не пройшла далі.

- Лігочемпіонівські амбіції відкладаються до наступного сезону?

- На жаль, так. Усім хотілося, щоб «Динамо» грало в Лізі чемпіонів - нам, уболівальникам, президентові. Тепер будемо намагатися виграти чемпіонат і добре виступити в Лізі Європи.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер